Здравейте колеги.Проблема ми е че протече кормилната рейка.По точно капе.Интересувам се какво да правя.Дали да търся втора употреба или да я правя.Преди година имах същия проблем и тогава "майсторите" ме посъветваха да я рециклират както и направих.Одрусаха ме доста пари.Дайте идея какво да правя и колко ще струва.Поздрави.Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кормилната рейка прокапа отново, да я правя ли?
Collapse
X
-
Еми ако си я рециклираш пак - вече знаеш колко ще ти струва. Ако си купуваш нова, по-добре си купи нова кола :D Виж и на мен преди ми течеше рейката(обаче леко) и си купих Това нещо, от тогава нямам и спомен за теч! Малко бях скептично настроен, но помогна. Ако искаш - пробвай и ти
-
dimaldim написа:Еми ако си я рециклираш пак - вече знаеш колко ще ти струва. Ако си купуваш нова, по-добре си купи нова кола :D Виж и на мен преди ми течеше рейката(обаче леко) и си купих Това нещо, от тогава нямам и спомен за теч! Малко бях скептично настроен, но помогна. Ако искаш - пробвай и тиPUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Добавките са временно решение! Да, закрепват положението но не се знае до кога След като си я рециклирал веднъж и сега имаш проблем отново, моят съвет е да търсиш втора употреба.Опитай с добавка и ако не се получи, търсиш втора ръка.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
lithrone
Моята тече вече 50К км. Доливам по литър на 10К км., но вече ми писна да гледам капчици по пътната настилка.За рециклиране и дума не може да става!Купи си за 50 лв една рейка втора ръка и това е.Аз поне ще направя точно това през следващата седмица.Ако сметнеш за добре, налей тоя стоп лийк, но моят съвет е да смениш рейката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар