Здравейте колеги ще си взимам служебна кола и си намерих една на оферта така да се каже,обаче сегашния собственик е загубил малкия талон,големия си го има..Въпросът е там , ако реша да я взимам и отидем в кат ще имаме ли проблем с прехвърлянето,щото така или иначе ще се качва на канала за да направят талони на мое име вече като собственик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за прехвърляне на кола ?
Collapse
X
-
Преди това продавача ще трябва да се снабди с дубликат:Чл. 9. (1) За всяко регистрирано превозно средство се издава свидетелство за регистрация след заплащане на стойността му и такса, която се събира в системата на Министерството на вътрешните работи по Закона за държавните такси.(2) (Изм. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.) При изгубване, кражба или унищожаване на част втора на свидетелството за регистрация се издава дубликат на свидетелството след подаване на писмено заявление и декларация по чл. 141, ал. 2 ЗДП.(3) (Нова - ДВ, бр. 105 от 2002 г.) При изгубване, кражба или унищожаване на част първа или на двете части на свидетелството за регистрация превозното средство се регистрира с нов регистрационен номер по установения ред.
-
Не е така. Миналата година купих кола без малък талон. Единствено в кат ме накараха да подпиша декларация че талоне не е отнет от кат а е изгубен, и ми дадоха направо новите без да правя дубликат.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Не е така. Миналата година купих кола без малък талон. Единствено в кат ме накараха да подпиша декларация че талоне не е отнет от кат а е изгубен, и ми дадоха направо новите без да правя дубликат.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар