Здравейте,идея си нямам от ремонти по колата ми. Винаги на сервиз я карам, и понякога ми я ремонтират както трябват, понякога ме лъжат, понеже не разбирам.Но този път проблема ми е страшен.От 2 месеца колата ми "вие" ама страшно много. Познати ми казват, че са ролки. Днес бях на технически преглед и момчето отвори капака, само за консултация и видя ремъка (но кой точно ремък и аз не разбрах) и каза, че скоро ще се скъса. И наистина, показа ми беше напукана навсякъде гумичката.Моля посъветвайте ме някой сервиз, който ще ми оправи колата и няма да ме излъже.И ако знаете някой не прекалено скъп за средно статистичен българин.Мерси предварително, ако някой реши да пише по проблема ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Fiat Brava, ролки??!!!
Collapse
X
-
Разгледай раздела "Сервизи и магазини" на форума. Разгледай също отзивите за сервизите. Харесай си 2-3 сервиза и се свържи с тях. Добре е да можеш да обясниш точно кой ремък ти е за смяна.Много често с ремък се сменя и ролка, ако ти кажат че имаш и ролка за смяна най-вероятно не е набутване ами добър съвет.Ако ремъкът ти е напукан със сигурност е за смяна. Не отлагай или ако отлагаш поне не карай колата докато оправиш проблема.Bravo 1.6 / 16
-
Отивай в Lisan Service. Като ти гледам адреса ти е на близо. Доста доволни хора, включително и аз . Освен това дава гаранция, цените са перфектни. И най-важното е че работят качествено.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар