Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Fiat Brava, ролки??!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Fiat Brava, ролки??!!!

Здравейте,идея си нямам от ремонти по колата ми. Винаги на сервиз я карам, и понякога ми я ремонтират както трябват, понякога ме лъжат, понеже не разбирам.Но този път проблема ми е страшен.От 2 месеца колата ми "вие" ама страшно много. Познати ми казват, че са ролки. Днес бях на технически преглед и момчето отвори капака, само за консултация и видя ремъка (но кой точно ремък и аз не разбрах) и каза, че скоро ще се скъса. И наистина, показа ми беше напукана навсякъде гумичката.Моля посъветвайте ме някой сервиз, който ще ми оправи колата и няма да ме излъже.И ако знаете някой не прекалено скъп за средно статистичен българин.Мерси предварително, ако някой реши да пише по проблема ми.

Разгледай раздела "Сервизи и магазини" на форума. Разгледай също отзивите за сервизите. Харесай си 2-3 сервиза и се свържи с тях. Добре е да можеш да обясниш точно кой ремък ти е за смяна.Много често с ремък се сменя и ролка, ако ти кажат че имаш и ролка за смяна най-вероятно не е набутване ами добър съвет.Ако ремъкът ти е напукан със сигурност е за смяна. Не отлагай или ако отлагаш поне не карай колата докато оправиш проблема.
    Bravo 1.6 / 16

Коментар

Благодаря за съвета!

Коментар

Отивай в Lisan Service. Като ти гледам адреса ти е на близо. Доста доволни хора, включително и аз . Освен това дава гаранция, цените са перфектни. И най-важното е че работят качествено.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
        X