колата ми прекасва и ре6их да сменя кабелите и све6тите оба4е искам да ис4истя мотор4ето за празен ход за6тото ми се менят ниските обороти но много леко .та каде се намире това мотор4е и как се 4исти или сваля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моторче то за празен ход
Collapse
X
-
Re: мотор4е то за празен ход
skier написа:колата ми прекасва и ре6их да сменя кабелите и све6тите оба4е искам да ис4истя мотор4ето за празен ход за6тото ми се менят ниските обороти но много леко .та каде се намире това мотор4е и как се 4исти или сваляEx. Grande Punto Driver
-
skier написа:колата ми прекасва и ре6их да сменя кабелите и све6тите оба4е искам да ис4истя мотор4ето за празен ход за6тото ми се менят ниските обороти но много леко .та каде се намире това мотор4е и как се 4исти или сваляFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:skier написа:колата ми прекасва и ре6их да сменя кабелите и све6тите оба4е искам да ис4истя мотор4ето за празен ход за6тото ми се менят ниските обороти но много леко .та каде се намире това мотор4е и как се 4исти или сваляbrava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
skier написа:Mazgarev написа:skier написа:колата ми прекасва и ре6их да сменя кабелите и све6тите оба4е искам да ис4истя мотор4ето за празен ход за6тото ми се менят ниските обороти но много леко .та каде се намире това мотор4е и как се 4исти или сваляFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
skier написа:колата ми прекасва и ре6их да сменя кабелите и све6тите оба4е искам да ис4истя мотор4ето за празен ход за6тото ми се менят ниските обороти но много леко .та каде се намире това мотор4е и как се 4исти или сваляAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:skier написа:колата ми прекасва и ре6их да сменя кабелите и све6тите оба4е искам да ис4истя мотор4ето за празен ход за6тото ми се менят ниските обороти но много леко .та каде се намире това мотор4е и как се 4исти или сваляTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
може да напръскаш всичко, включително и пружината. После завираш тръбичката на WD-то под гумата и даваш!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар