... колеги,по принцип това ниво на обурудване има ли филтър /поленов/ на купето, или аз нещо съм прекалил със бирата и работата ...Сега сериозно, днес свалях машинката на чистачките за смазване и почистване, и изненеда, там къдеот трябва да има филтър, ми нямаше, навирах се във жабкта данеби да е забит откъм купето, но не вижда се клапата за циркулация и това е ...А иначе на отвора за въздух по нищо не личи някога да е слаган или махан някакъв филтър, просто гола ламарина!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
към колегите със Пунто Mк1 S...
Collapse
X
-
kostov написа:Че не са-не са,щото редовно ги чистя,ама не виждам какво общо има това с питането на колегата.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
seninkn написа:то и моето е с климатик точно затова ми се стори тъпо, сега въпросът е може ли да се постави филтър, при положение, че няма никакви планки или нещо друго за закрепяне на филтъра?А иначе, не немие вкарвало листя през парното, въпреки че се беше събрало доста гняс пат коратаFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
И аз съм виждал опции за модела,но"S"изпълнение с някакви екстри/освен чупещ волан/не съм виждал.Просто това е най-спартанското оборудване-карах го 4 години,докато не се запали.А при колегата"donnna"ми е чудно как има климатик,а няма поленов филтър.Сегашната ми "печка"го има и доста често го сменям,че бързо се цапа.Иначе Пунто с едно странично огледало аз поне нито съм чувал,нито съм виждал.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:И аз съм виждал опции за модела,но"S"изпълнение с някакви екстри/освен чупещ волан/не съм виждал.Просто това е най-спартанското оборудване-карах го 4 години,докато не се запали.А при колегата"donnna"ми е чудно как има климатик,а няма поленов филтър.Сегашната ми "печка"го има и доста често го сменям,че бързо се цапа.Иначе Пунто с едно странично огледало аз поне нито съм чувал,нито съм виждал.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:kostov написа:И аз съм виждал опции за модела,но"S"изпълнение с някакви екстри/освен чупещ волан/не съм виждал.Просто това е най-спартанското оборудване-карах го 4 години,докато не се запали.А при колегата"donnna"ми е чудно как има климатик,а няма поленов филтър.Сегашната ми "печка"го има и доста често го сменям,че бързо се цапа.Иначе Пунто с едно странично огледало аз поне нито съм чувал,нито съм виждал.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
...еми в момента е дори ELX, защото снемях задната врата след опит за кражба на задното стъкло, а иначе не съм го проверявал, не ползвам интернетексплорър, а на мозилата не ми отваря епера,иначе колата я взех с клима, тук не вярвам някой да си играе да го монтира още повече, че колата струваше 2000 лева и това със обслужването от джамбазина, просто няма как да стане в Бг-то, още повече в Кн-то, и затова мисля че колата е така заводски
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар