Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой някъде каза че е сменял лагери на главините на Типо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой някъде каза че е сменял лагери на главините на Типо?

Интересувам се къде е най-доброто място за София,каква цена да очаквам за труда и колко струват самите лагери (ако ми препоръчате и марка ще съм още по-доволен).благодаря предварително!
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Re: Някой някъде каза че е сменял лагери на главините на Тип

zfa159 написа:
    Интересувам се къде е най-доброто място за София,каква цена да очаквам за труда и колко струват самите лагери (ако ми препоръчате и марка ще съм още по-доволен).благодаря предварително!
    аз не съм сменял на темпрата но според зависи предни или задни цените варират, мисля около 35лв за предни и 50 за задни търси представителство на FAG или SKF това е наистина добро ,а иначе и BREDA вършат работа цената за смяната аз я оценявам на 20-25лв/сам съм си ги сменял, на уното обаче /
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Главините са предните,доколкото разпитах са набивани на преса и на преса се избиват и набиват така че ми трябва майстор а и нямам времето да се заиграя да ги сменя.Благодаря за информацията!

Коментар

zfa159 написа:
        Главините са предните,доколкото разпитах са набивани на преса и на преса се избиват и набиват така че ми трябва майстор а и нямам времето да се заиграя да ги сменя.Благодаря за информацията!
        абе и време да имаш ако нямаш условия не се и захващай,че си е зор голям иначе вместо преса голямо менгеме върши същата работа
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Ами нямам и условия ама и тяхното осигуряване е свързано с време и мисля да я дам някъде да ги сменят за 1 ден и това е.Само искам да попитам за цени,марки и т.н. да се информирам какво да искам и да си направя сметката.

Коментар

Working...
          X