Колеги, понеже ми предстои смяна на бравото (много са износени) а в същото време не ми се дават пари за нови, дали има някаква съвместимост с Типо/Темпра, при италианеца има съвсем прилични (в сравнение с моите по 20 кинта...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питанка за спирачни дискове?
Collapse
X
-
Питанка за спирачни дискове?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Re: Питанка за спирачни дискове?
zgabrovski написа:Колеги, понеже ми предстои смяна на бравото (много са износени) а в същото време не ми се дават пари за нови, дали има някаква съвместимост с Типо/Темпра, при италианеца има съвсем прилични (в сравнение с моите по 20 кинта...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
има съвместимост - гледай само външния диаметър да е еднакъв. мисля че за браво 1.4 е 257мм. също така ми се струва, че не е добра идея да пестиш точно от спирачките, то нови май струваха ~ 70.00 лв комплекта, но ти си решаваш..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:има съвместимост - гледай само външния диаметър да е еднакъв. мисля че за браво 1.4 е 257мм. също така ми се струва, че не е добра идея да пестиш точно от спирачките, то нови май струваха ~ 70.00 лв комплекта, но ти си решаваш...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
За Типо чисто нов е 25 така че не си много на далавера да дадеш 20 за втора употреба .Аз си карам с моите и учудващото е че диска не помръдва като дебелина със същата марка накладки с които предишните дискове се изядоха много.Проблема със втората употреба е че повечето са прегрявани (зверско каране) и са по-меки и се изяждат.Личния ми съвет е или нови дискове за като твоята кола или съвемстими от друг модел Фиат.Успех!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Точно заради това да не се прави компромис смятам че има шанс 2-ра употреба оригинални да са по-добри от някакви нови... цената за новите май беше около 55/60 лв броя...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Точно заради това да не се прави компромис смятам че има шанс 2-ра употреба оригинални да са по-добри от някакви нови... цената за новите май беше около 55/60 лв броя..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар