Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ходова част браво 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ходова част браво 1.8

Здравейте,колеги имам проблем който се надявам,че с ваша помощ ще реша.Понеже не искам да ходя при майстора без да знам какво и е на колицата,та ви питам: става дума за отзад,като застана зад нея и задно дясно колело е леко разкрачено,освен това в движение точно от същата страна,се чува клопане,като желязо в желязо.Това го чувам като минавам през неравности или през легнал полицаи.Може ли някой да сподели какво точно трябва да сменя,та да спре да чука,и да се изправи и колелото,че сигурно ще почне да ми износва гумата,ужас!Благодаря Ви предварително,и ако може и някоя снимка за проблема.

б

лагерите на носача са за смяна
    тел.0897943620

Коментар

:D Здравей колега!.Най-вероятно става дума точно за това, което колегата е писал- едно лагерче на носача.И при мен е същия проблем, но засега нямам износване на гумата вече повече от година...Ходих на майстор, но се оказа, че трябва да се сваля резервоара понеже е много ръждясал болта на носача и се отказах засега...Иначе ремонта не трябва да е скъп, частите са към 40лв. Не е лошо да не отлагаш много.Успех!

Коментар

Точно лагери на носача. Продава се ремонтен комплект. Два лагера и пластмасова разделителна втулка. 40-тина лева е както казва колегата Цурко, аз го купих за 35 мисля( нямаше 40) Сменяха ми го в сервиз миналата година. преди това обиколих на 3-4 места офертите бяха от 40 до 65 лв за работа. Трудно се прави в домашни условия, щото се изисква скоба за махане на лагерите
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
        X