MartoModev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за намиране на нов катализатор
Collapse
X
-
zim написа:Ако пукнатината не е много голяма, аз бих го направил с метал пластик (за висока температура). Без заварки, без майстори с докторати по авторемонт. Правил съм го преди и върши чудесна работа.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Riki888 написа:zim написа:Ако пукнатината не е много голяма, аз бих го направил с метал пластик (за висока температура). Без заварки, без майстори с докторати по авторемонт. Правил съм го преди и върши чудесна работа.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
абе хора защо се излагате аз не мога да разбера на коли на по 10 години да правите катализатори,аз карам пунто 1.6i като я взех махнах катализатора и за парите си сложих спортно гърне и мога да ви кажа че разхода падна с около литър на сто и колата грам не се тормози.Това с катализатора и сменянето на звука са пълни глупости и който твърди обратното или не се е съветвал с майстор или говоеи на изуспп още като я взех гаснеше давеше се заглъхваше,даже газ и сложих без да махам катализатора...........................мъка мъкаааа след това махнах всичко отдолу изчистих и служих права тръба на това место и отдолу сега е бетон !!!
Коментар
-
Хайде сега, не се излага човека, хората измислили нещо да не ни смърдят на кенефи отзаде колите ние го махаме да върви по-добре. Какво лошо има в това да мислим и за средата около нас, все пак за катализатора е доказано, че очиства доста боклуците от ауспуха ни.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
siluro написа:Хайде сега, не се излага човека, хората измислили нещо да не ни смърдят на кенефи отзаде колите ние го махаме да върви по-добре. Какво лошо има в това да мислим и за средата около нас, все пак за катализатора е доказано, че очиства доста боклуците от ауспуха ни.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
hamoto написа:Не си махайте катализаторите с лека ръка ,че скоро идва времето на невъзможността да минеш годишен преглед!!!!!!Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Ако се сложи права тръба на мястото на катализатора звука ще се промени към дрънчащ като на БМВ Е36 махал съм на приятел с браво и понеже нямаше пари за резонатор сложихме права тръба и ефекта е такъв,аз на моята имам резонатор на мястото на катализатора звука се промени малко,но не е грозен на слух.Както казах колегите инвестицията е неоправдана,хубаво е да го има заради околоната среда,но са много пари за нов.Вземай резонаторно гърне шибвай го на мястото му и катализатора го предай на вторични и ще изкараш някой лев горница.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар