Здравейте. Имам Fiat Punto ELX 4/5 врати 1998 1.2, 16v, 85hp.Спукан ми е катализаторът и искам да го заменя с нов или да го заваря, тъй като автомобилът бръмчи много.Искам да ви попитам за някой сайт в който се продават катализатори, за да мога да се ориентирам в цената.И да попитам има ли възможност да се завари в сервиз
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за намиране на нов катализатор
Collapse
X
-
Ако не на вторични - пълно е с обяви за 100-120лв изкупуване. Ако може да се завари е по-добре но имай в предвид, че повечето заварчици са алчни типове и ще ти кажат веднага, че е за смяна и ще ти предложат резонаторно гърне. Ако не си имал проблеми с вървежа на колата си искай да ти го закърпят... най-добре някой приятел.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Към автора на темата=> Не се занимавай с глупости.. Отиди някъде да ти сложат права тръба или резонатор ( 30-50 лв.) и си върни катализатора на вторични.Поне 70-80 лв ще вземеш.. Това просто е пълна простотия,да не си махнеш катализатора на стара кола...От много време е издал багажа тоя катализатор..А замяната с нов е адски нерентабилна и глупава..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Това според мен е супер неоправдана инвестиция без никакъв смисъл от нея.Лично мое мнение,но не бих дал за Рено 19 ,което струва преко сили 1500 лв , 300 лв за катализатор.Няма смисъл,но всеки си решава.Имал-дал дето се вика.Нито ще подобри вървежа нито ще ти помогне с нещо тоя катализатор.Заводски се слага с едничката цел да намали вредните емисии.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар