Здравейте,От няколко дена съм горд собственик на първата си лична кола - Пунто 1.1 SX 60Взех колата от познат който ми каза че има още 4-5 хил. км до смяна на масло, но аз се замислям да го сменя още тези дни.Дайте един жокер освен маслото какво още трябва да се смени. Хем да не забравя нещо, хем да не ме набутат в сервиза.Предишния собственик я е карал с масло Selenia Sintetic и мисля и аз да сложа такова.Ако знаете и някакви приблизителни цени.... ще съм ви безкрайно благодаренPS Прочетох темата за поленовия филтър и мисля и него да сменя, че преди няколко дена минавах Шипка в дъжд и мъгла и се наложи да пусна парното до дупка заради запотяването
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто - смяна на масло и .....
Collapse
X
-
Вярваш ли на предишния собственик?Ако вярваш - не пипай нищо.Ако не - масло, маслен филтър, агренажен ремък и ролка, други ремъци, въздушен филтър, провери течностите как са, ако имаш хидравлика - и там, виш как ти е окачването и бензиновия филтър, щом е карана в България...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Пунто - смяна на масло и .....
bat-stan написа:Здравейте,От няколко дена съм горд собственик на първата са лична кола - Пунто 1.1 SX 60Взех колата от познат който ми каза че има още 4-5 хил. км до смяна на масло, но аз се замислям да го сменя още тези дни.Дайте един жокер освен маслото какво още трябва да се смени. Хем да не забравя нещо, хем да не ме набутат в сервиза.Предишния собственик я е карал с масло Selenia Sintetic и мисля и аз да сложа такова.Ако знаете и някакви приблизителни цени.... ще съм ви безкрайно благодаренPS Прочетох темата за поленовия филтър и мисля и него да сменя, че преди няколко дена минавах Шипка в дъжд и мъгла и се наложи да пусна парното до дупка заради запотяванетоPunto SX 1.1 55
Коментар
-
какви са тези цифри дето ги казвате за филтрите??????????????????аз купих за моето пунто 1.1 s 55 въздушен за 3 лева и стотинки, маслен за 5 лева и стотинки, бензиновия беше по-скъпичък - около 18-19 лева от "Евро 07"Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dudulia написа:къде е този магазин в бургас?Аз си купих от александърауто въздушен за брава,за 12 лева,ако не се лъжа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар