ЗДРАВЕЙТЕ купих фиат брава 1997г .1,4 бензин.и заминах с него по работа по пат започнаха вместо мигачите да се вкл’ аварйните без значение кой мигач пускам.и не само това като огасих колата и се опитах да я запаля индикатора на таблото с формата на клиоч не светва след като обарнах клиоча ниаколко пати запали.лошото е че сам купил колата без чипа за алармата....този с които пали пише фиат но дали е оригинал незнам. в момента колата се намира в германиа ,МОЛЯВИ КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ ЗА ДА СИЯ ПРИБЕРА много ми харесва и добре работи но този проблем с паленето ме притиснява,ВЕДНАЖ ИНДИКАТОРА СВЕТВА И ТЯ ПАЛИ...НО В ПОВЕчЕТО СЛУчАЙ ИНДИКАТОРА НЕ СВЕТИ И НЕ ПАЛИ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С ЗАПАЛВАНЕТО
Collapse
X
-
кола
Отвори корите около волана и виж дали няма нещо добавяно или прекъсвано от някой кабел към клемореда .Може алармата да прекъсва нещо си и да го възстановиш както трябва си е . А като не светне CODE другите работи светят ли .Да не е свързано и с мигачите-стоповете да прави проблем на таблото
Коментар
-
Re: ПРОБЛЕМ С ЗАПАЛВАНЕТО
neven monev написа:ЗДРАВЕЙТЕ купих фиат брава 1997г .1,4 бензин.и заминах с него по работа по пат започнаха вместо мигачите да се вкл’ аварйните без значение кой мигач пускам.и не само това като огасих колата и се опитах да я запаля индикатора на таблото с формата на клиоч не светва след като обарнах клиоча ниаколко пати запали.лошото е че сам купил колата без чипа за алармата....този с които пали пише фиат но дали е оригинал незнам. в момента колата се намира в германиа ,МОЛЯВИ КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ ЗА ДА СИЯ ПРИБЕРА много ми харесва и добре работи но този проблем с паленето ме притиснява,ВЕДНАЖ ИНДИКАТОРА СВЕТВА И ТЯ ПАЛИ...НО В ПОВЕчЕТО СЛУчАЙ ИНДИКАТОРА НЕ СВЕТИ И НЕ ПАЛИ.Fiat Bravo 1.9 TD, 75
1999 г
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Отвори корите около волана и виж дали няма нещо добавяно или прекъсвано от някой кабел към клемореда .Може алармата да прекъсва нещо си и да го възстановиш както трябва си е . А като не светне CODE другите работи светят ли .Да не е свързано и с мигачите-стоповете да прави проблем на таблото
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар