Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко консултация относно ECU-то

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    pugsy написа:
    аре стига сте се правили на учителки брекойто както може да си пише,не било с Т а с Д -примерноникой не се е родил технически научен
    Да, затова има 11 години изучаване на български език в училище, а за някои и доста повече! И, когато говоря за технически грешки нямам предвид "не било с Т а с Д -примерно", а подобни:"но кво занм аз";"щом казвааш";"не е тояно така";"Шрпграматора";"че да стръва майкаси и баща си" и др. подобни!
    Владим ,мисля че понатрупа доста офф , за нещо не чак толокова важно. Сега по темата - аз като човек по-близко запознат с чип тунинга мога да споделя още нещо. Значи чип тунинга сам по себе си ( поставянето на чип с променен софт.) едва ли ще направи колата толкова по- бърза колко казват ( атмосферни двигатели + 10-12% от мощността и турбинирани +30% мощност).Ефект ще има ако има и други промени по колата като например стандартните за всеки "тунингар" - спортен филтър и спортно гърне, или още по-добре цяла генерация.
    Fiat Stilo JTD ....sold
    Volvo C 70 ....

Коментар

Mescalin написа:
      Владим ,мисля че понатрупа доста офф , за нещо не чак толокова важно.
      За някои може да не е важно, за други е! http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=7255А относно темата... наистина си прав, че за да има ефект от чип тунинга трябват много допълнителни подобрения. За съжаление за ТD двигателите никъде не намерих чип тунинг, има само за JTD. Явно на механичната помпа няма, какво толкова да и тунинговат!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
      X