Искам да си сменя кабелите и свещите на колата та мисълта ми е колко пари да си приготвя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кабели
Collapse
X
-
кабели
За PUNTO 29 лв.има и 35 за тебе 45 или 60 лв зависи от ФИРМАТА и магазина където ги взимаш .Наскоро си ги смених / майстора на газовата ми каза че трябва да се сменят- Нещо ми пукаше /Не познаха пак си пукаше след смяната .А старите са по готини/ BOSH Silicon-Pover /от новите щото малко е Префасонирана още от ИТАЛИЯ като спортна . Ти всъщност Що ги сменяш , проблем ли има ?
-
Re: кабели
kluchar написа:За PUNTO 29 лв.има и 35 за тебе 45 или 60 лв зависи от ФИРМАТА и магазина където ги взимаш .Наскоро си ги смених / майстора на газовата ми каза че трябва да се сменят- Нещо ми пукаше /Не познаха пак си пукаше след смяната .А старите са по готини/ BOSH Silicon-Pover /от новите щото малко е Префасонирана още от ИТАЛИЯ като спортна . Ти всъщност Що ги сменяш , проблем ли има ?brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
skier написа:Abarth. написа:39лв Triple Silicon,Champion :Pex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
skier написа:Abarth. написа:skier написа:Abarth. написа:39лв Triple Silicon,Champion :Pex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар