За PUNTO 29 лв.има и 35 за тебе 45 или 60 лв зависи от ФИРМАТА и магазина където ги взимаш .Наскоро си ги смених / майстора на газовата ми каза че трябва да се сменят- Нещо ми пукаше /Не познаха пак си пукаше след смяната .А старите са по готини/ BOSH Silicon-Pover /от новите щото малко е Префасонирана още от ИТАЛИЯ като спортна . Ти всъщност Що ги сменяш , проблем ли има ?
За PUNTO 29 лв.има и 35 за тебе 45 или 60 лв зависи от ФИРМАТА и магазина където ги взимаш .Наскоро си ги смених / майстора на газовата ми каза че трябва да се сменят- Нещо ми пукаше /Не познаха пак си пукаше след смяната .А старите са по готини/ BOSH Silicon-Pover /от новите щото малко е Префасонирана още от ИТАЛИЯ като спортна . Ти всъщност Що ги сменяш , проблем ли има ?
a tova cenata na sve6tite i kabelite li а това цената на свещите и кабелите ли ? Кирилица ! vesko.t
От едно магазинче в надежда,на ломско шосе по отделно са
дай повече подробности
Ми като слизаш от налез надежда към ломско магазинчето се пада от дясно (но лошото е,че са около 10 магазинчета и са почти еднакви отвън,но само в едно ги има тия кабеляци),питай във всичките за силиконови кабели ПО ОТДЕЛНО за твойта кола
Коментар