Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да диагностицират дизелова помпа "Лукас"?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да диагностицират дизелова помпа "Лукас"?

Ходих в "Супер дизел", но нямат софтуер за "Лукас". На "Ауто Италия" звънях днес и те ми казаха, че не може ли да направят диагностика на дизелови помпи и ме прати в "Супер дизел" и така се завъртяхме в кръг. Къде да ходя?

Не знам дали правят там ама пробвай в сервиза на Sixt до аерогарата! Знам че там имат всичко + пекарна! Eто къде е :http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...=1Бялата сграда в средата!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Хайде бе хора, помагайте!

Коментар

hit-ko дали може да ми помогне? Аз съм от Ямбол по принцип. Другата седмица ще ходя натам. Много гадно придръпва колата.

Коментар

опитай в ЛУКАСсервиз на ул,"Житница" - да ти е по-лесно - като караш от Италянеца към "Красно село" се оглеждай много внимателно и ще видиш зелена табела Lucas сочеща надясно, старателно забутана и почти невидима, влез навътре и ще ги намериш.Казвали са ми че са добри, а според визитката която имам( но не е сега в мен), доставят и части.

Коментар

Ами сега какво да правя??????? Сервизът в Житница не правел диагностика на електронни помпи.

Коментар

doofiat написа:
              Ами сега какво да правя??????? Сервизът в Житница не правел диагностика на електронни помпи.
              Ама ти, ако си с TD двигател помпата ти не е електронна, а механична! Ако си с JTD тогава вече е електорнна.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

doofiat написа:
                Съчувствам ти наистина, защото и аз съм с напълно електронно контролирана нафтова помпа и едва ли ще мога да ти помогна сериозно.Чел из форумите ,че много кадърен сервиз на помпи "Лукас" имало в Несебър.Дано Христо - Hit-ko знае повече, попитай го.Също влез във форумите на Алфа,Ланча, Пежо,Рено, VW и се поразтърси, може да пише нещо.
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                  doofiat написа:
                  Съчувствам ти наистина, защото и аз съм с напълно електронно контролирана нафтова помпа и едва ли ще мога да ти помогна сериозно.Чел из форумите ,че много кадърен сервиз на помпи "Лукас" имало в Несебър.Дано Христо - Hit-ko знае повече, попитай го.Също влез във форумите на Алфа,Ланча, Пежо,Рено, VW и се поразтърси, може да пише нещо.
                  Търсих във всички форуми и на едно място прочетох,че диагностика на Лукас в България не може да се направи. Имало сервиз в Турция, който има представителство в Несебър. Аз все пак ще ходя на Житница да я видят,че съм задънена улица.

Коментар

Vladim написа:
                    doofiat написа:
                    Ама ти, ако си с TD двигател помпата ти не е електронна, а механична! Ако си с JTD тогава вече е електорнна.
                    Влади, не знам дали е електронна тая помпа. Аз им казах по телефона,че е колата е от 1998 г. и той каза,че може би е елактронна. А от Супер дизел ми казаха,че имало доста електроника, за която нямат софтуер. Не знам. Аз все пак ще отида на Житница да я видят.

Коментар

doofiat написа:
                      Влади, не знам дали е електронна тая помпа. Аз им казах по телефона,че е колата е от 1998 г. и той каза,че може би е елактронна. А от Супер дизел ми казаха,че имало доста електроника, за която нямат софтуер. Не знам. Аз все пак ще отида на Житница да я видят.
                      Доколкото знам TD e с механична помпа, а JTD-то с електронна. Като си им споменал 98-ма може да са решили, че е TD. Моят съвет е да идеш на място и да я погледнат. Сподели после, какво се е случило!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

doofiat написа:
                        Nino написа:
                        doofiat написа:
                        Търсих във всички форуми и на едно място прочетох,че диагностика на Лукас в България не може да се направи. Имало сервиз в Турция, който има представителство в Несебър. Аз все пак ще ходя на Житница да я видят,че съм задънена улица.
                        Моя колежка, която е от Несебър излиза в отпуск от понеделник и си заминава за родното място.Специално съм я помолил да попита за този сервиз, да разучи нещата и да каже.Без значение механична или електронна, ако наистина са добри ще свършат работа.Така че, другата седмица очакваме включване.Обезателно ще ти пиша на "лични" за резултата.
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

и аз имам същия проблем когато потеглям колата лекопридърпва , дори и на мсто като е форсирам пак го прави това нещо сякаш прекъсва нещо като че ли взима въздух или нещо поднобно.Каде по точно се намира този сервиз в несебър и как се казва ако знаете
                          Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

Working...
                          X