Ходих в "Супер дизел", но нямат софтуер за "Лукас". На "Ауто Италия" звънях днес и те ми казаха, че не може ли да направят диагностика на дизелови помпи и ме прати в "Супер дизел" и така се завъртяхме в кръг. Къде да ходя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да диагностицират дизелова помпа "Лукас"?
Collapse
X
-
Не знам дали правят там ама пробвай в сервиза на Sixt до аерогарата! Знам че там имат всичко + пекарна! Eто къде е :http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...=1Бялата сграда в средата!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
-
опитай в ЛУКАСсервиз на ул,"Житница" - да ти е по-лесно - като караш от Италянеца към "Красно село" се оглеждай много внимателно и ще видиш зелена табела Lucas сочеща надясно, старателно забутана и почти невидима, влез навътре и ще ги намериш.Казвали са ми че са добри, а според визитката която имам( но не е сега в мен), доставят и части.
Коментар
-
doofiat написа:Ами сега какво да правя??????? Сервизът в Житница не правел диагностика на електронни помпи.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:Ами сега какво да правя??????? Сервизът в Житница не правел диагностика на електронни помпи.
Коментар
-
Vladim написа:doofiat написа:Ами сега какво да правя??????? Сервизът в Житница не правел диагностика на електронни помпи.
Коментар
-
doofiat написа:Влади, не знам дали е електронна тая помпа. Аз им казах по телефона,че е колата е от 1998 г. и той каза,че може би е елактронна. А от Супер дизел ми казаха,че имало доста електроника, за която нямат софтуер. Не знам. Аз все пак ще отида на Житница да я видят.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
doofiat написа:Nino написа:doofiat написа:Ами сега какво да правя??????? Сервизът в Житница не правел диагностика на електронни помпи.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар