Здравейте колеги!Има една желязна тапа която се намира на цилиндровия блок, зад изспускателните тръби! Мисля че нейната функция е ако замръзне водата да има от къде да избие!Някой сблъсквал ли сее с този проблем, как се слага, лепи ли се нещо, защото сълзи много и само се долива вода/антифриз!Kолата е пунто 94’!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tапа на двигателя!
Collapse
X
-
кола
По обикновените магазини за авточасти е няма Имаше при едни имаха всички видове наредени на едно табло не по марки http://emk-33.com/shop/product_info....s_id=20077не е скъпа ама по трудно се сменя каза едни че трябвало да се свали една тръба за водата към помпата
Коментар
-
Не се сменят трудно. Трябва ти само чук и отверка! Ето го нагледно:http://www.youtube.com/watch?v=tXBpLptUEsA||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Ако мога да ползвам темата на колегата, да не пускам друга. Та преди време забелязах тази дупка при мен: Дупката е с резба, и се намира някаде между вакуум помпата и термостата. Някой знае ли за какво е, трябва ли да има нещо завито там? От дупката не тече нищо, и е суха. Някой колега с JTD105 ако може да погледне при него как е, да каже.Благодаря.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Не знам за какво е тази дупка ама се вижда вътре как нещо се движи .А някой да знае на Пнуто 1.2 75 к.с .колко милиметра са предните тапи че не може да се премери а в магазина не ги знаят .Drive or Die!
Коментар
-
nikolce написа:Ако мога да ползвам темата на колегата, да не пускам друга. Та преди време забелязах тази дупка при мен: Дупката е с резба, и се намира някаде между вакуум помпата и термостата. Някой знае ли за какво е, трябва ли да има нещо завито там? От дупката не тече нищо, и е суха. Някой колега с JTD105 ако може да погледне при него как е, да каже.Благодаря.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар