коляги някои би ли ме светнал каква помпа да си сложа че да съм наи добре.като марка говоря пък ако има и моделче още по доволно.става въпрос за BRAVO 1.6 16 103к.с. та колата като загрее гасне и отивам аз на диагностика!!!!!обаче човека мери налягането и вика аа с тая помпа не мога да ти направя диагностика понататака,щото помпата ти прави 2бара а трябва да е 3бара и като огасиш колата трябва да даржи налягане а манометара показва че пада до 0 веднага.и тои ми вика даи ще ти сложим BOSH.а аз викам ми сега съм с такава на 1 година е.и тои ми тя е пътник ,пък аз ам те колата така си хулца от както е с нея нещо няма мощност трудно пали и още ред неща.та се чудя една на магнет дали няма да е по добре,тъй като по номер на помпата даже не излиза нищо на бош което да съвпада.моля даваите съвети с кое сте карали фиатките и . имам 4 дни да реша ква помпа да сложа и после на ремонт че съм в бокса пред блока
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква помпа за фиата да избера?
Collapse
X
-
Бре аз квото и да не разбирам, ама тоя мастор маи по не разбира и от мене, кво му е виновна помпата за тва че налягането пада веднага. Ами що не погледна регулатора за налягане на къв хал е, много ясно че ако не е на ред ако ще и 4 помпи да сложиш няма да вдигнат налягане ако клапана не го регулира. Ебем ти мастиори, Тои къде мери налягането преди или след регулатора?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
еми незнам човек мери там кадето е входящия бензин преди дюзите.значи както са колекторите наи вляво има два маркуча за бенз на десния мери тои,и не каза нищо за никва клапа!!!!!!! та как казвате се деиства с тая клапа за регулиране,да видя аз дали не мога да направя нещо по въпросаfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Провери си мъркуча, който свързва помпата с горният край а кошницата. Миналата седмица една помпа според едни "майстори" била повредена, защото вдигала 0,9-1,4 бара а то се оказа че мъкуча беше нецепен и пробит.След смяна на мъркуча, иначе повредената помпа работеше като новаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар