Здравейте,Става въпрос за Фиат Пунто 95, 1.6, бензин. Струва ми се, че разходът на бензин при градско каране е твърде голям - повече от около 10л./100 км. Разбрах, че се правела някаква центровка за по-малък разход, може ли някой да ми обясни точно какво е това и какъв ще е резултатът?Много благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход на бензин
Collapse
X
-
Re: Голям разход на бензин
Puntcho написа:Здравейте,Става въпрос за Фиат Пунто 95, 1.6, бензин. Струва ми се, че разходът на бензин при градско каране е твърде голям - повече от около 10л./100 км. Разбрах, че се правела някаква центровка за по-малък разход, може ли някой да ми обясни точно какво е това и какъв ще е резултатът?Много благодаря предварително!
-
nedialk00
Коментар
-
nedialk00
-
В тази произволна обява е даден разхода за "ено и шес", 1995г. Комбинираният го дават около 8/100, така че 10/100 само градско - направо си е доволно постижение. Моят съвет е да не си човъркаш по колата. Моторът си е общо взето голям и няма как да изкара мощност "без" гориво. Ти гладна бягаш ли?
Коментар
-
Може да е 8 , но комбиниран разход.Това значи , че много добре ти гори колата.Аз лично не съм виждал досега 1.6 бензинов двигател,произведен преди 2000г. и каран в София да дава по-малко от 10. Това какво говорят хората ти не слушай.Имам например познати с 1.6 дето им гори 8 на 100 газ в София Имам и такива дето им гори 4 на 100 дизел на дълъг път,ама като вземем да ходим някъде заедно и да се смятат парите за нафта разхода става 5 и нещо на 100Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Re: Голям разход на бензин
durex_a написа:Puntcho написа:Здравейте,Става въпрос за Фиат Пунто 95, 1.6, бензин. Струва ми се, че разходът на бензин при градско каране е твърде голям - повече от около 10л./100 км. Разбрах, че се правела някаква центровка за по-малък разход, може ли някой да ми обясни точно какво е това и какъв ще е резултатът?Много благодаря предварително!
Коментар
-
valentino321 написа:Може да е 8 , но комбиниран разход.Това значи , че много добре ти гори колата.Аз лично не съм виждал досега 1.6 бензинов двигател,произведен преди 2000г. и каран в София да дава по-малко от 10. Това какво говорят хората ти не слушай.Имам например познати с 1.6 дето им гори 8 на 100 газ в София Имам и такива дето им гори 4 на 100 дизел на дълъг път,ама като вземем да ходим някъде заедно и да се смятат парите за нафта разхода става 5 и нещо на 100
Коментар
-
=Rudi= написа:В тази произволна обява е даден разхода за "ено и шес", 1995г. Комбинираният го дават около 8/100, така че 10/100 само градско - направо си е доволно постижение. Моят съвет е да не си човъркаш по колата. Моторът си е общо взето голям и няма как да изкара мощност "без" гориво. Ти гладна бягаш ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар