Здравейте колеги, след успешна смяна на жилото за превключване на предавките в сряда, днеска ново двайсет... качвам се в пунтьото завъртам ключа изключвам имобилайзера включва се бензиновата помпа, прави си тест на инжектора давам на контакт и... нищо. Та въпросите ми са: Как мога да проверя дали проблема е в стартера или е във веригата до него... т.е. преди стартера какви релета бушони или там каквото и да е било има как да направя тест дали стартера работи или не Колата е Фиат Пунто 1,1 55SX 96 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем, давам на контакт...не завърта...?
Collapse
X
-
Re: Проблем, давам на контакт...не завърта...?
NewUser написа:Здравейте колеги, след успешна смяна на жилото за превключване на предавките в сряда, днеска ново двайсет... качвам се в пунтьото завъртам ключа изключвам имобилайзера включва се бензиновата помпа, прави си тест на инжектора давам на контакт и... нищо. Та въпросите ми са: Как мога да проверя дали проблема е в стартера или е във веригата до него... т.е. преди стартера какви релета бушони или там каквото и да е било има как да направя тест дали стартера работи или не Колата е Фиат Пунто 1,1 55SX 96 г.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
-
Re: кола
kluchar написа:Пръво кои бушони намества тези при двигателя ли щото другите вътре под волана толкова не играят роля сигурно нещо са ти слагали допълнително и за това да върти и да не пали е нещо около стартера поне чукаше ли бендиксаFiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
кола
а как така /изключвам имобилайзера/ то нали свети CODE и като завъртиш трябва да изгасне само без нищо да натискаш или имаш нещо от алармата което натискаш аз вчера смених стартер ама пробвах преди това и другите работи да не правят проблем и като дадх ток на бендикса -шалтера нищо не ставаше и взех друг от Италянеца а стария ще го вида какво му е като съм свободен дано не ти прави проблем повече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар