Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се закрепват ветробрани
Collapse
X
-
Другият вариант е ветробрани с такъв профил че влизат в каналчето, там където влиза стъклото като се вдигне до горе. Закрепват се само в една точка, при мен в задната част. Самото стъкло като се затвори стои малко по-надолу понеже опира във ветробрана. Ако са такива ветробраните внимавай при поставянето като ги огъваш да не ги спукаш. Огледай гумените уплътнения около ветробрана да стоят добре за да не се повредят и да пропускат вода при дъжд.Ако не си сигурен като ходиш по улиците разгледай коли които имат ветробрани и как са монтирани. Ще разбереш как трябва да си монтираш твоите.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
имах ветробрани и то някакви италиянски, уж хубави. Държаха се хем отпред с една пластинка, хем отзад с голяма пластмасова скоба. Аз сложих и двойно лепящо и така залепна и в канала на уплътнението, карал съм редовно със 160 и не са трепнали. Обаче ако са само от лепящите, чух, че редовно изхвърчалиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
При мен хем се лепят хем има по 5 скоби на ветробран. Ветробраните си дойдоха с колата и са си оригинални на Ланчия.Скобите се слагат вътре под самото уплътнение на стъклото, като вкараш ветробрана той се залепва и защипва самичък. П.С даже е и направен като зъбчета от едната страна, по този начин и тези зъбчета се впиват в уплътнението.
Коментар
-
Re: Как се закрепват ветробрани
Здравейте отново,Дълго очакваните ветробрани вече са поставени.Монтажът се оказа много лесен:-комплекта си включва двойно лепяща лепенка и по-две скоби на ветробран-има и две схемички на които е обозначено мястото където се поставят скобитеЕдинствената особенност при мотажа е ,че трябва да се внимава при поставянето на двата предни.Налага се малко да се огънат.Стъклата си се вдигат догоре и то съвсем нормално, само на единия се наложи първият път да му помогна малко, явно не съм пъхнал скобата до края.Направих тест с водоструйка дане би случайно да пропусне отнякаде ,но всичко си е ОК!Ето и малко снимки:http://prikachi.com/images.php?image...8/3673128G.jpgFiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
-
krasio_79bs написа:Има си видео инструкция как да се монтират.Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
a4kata71 написа:krasio_79bs написа:Има си видео инструкция как да се монтират.
Коментар
-
Ето тия които се лепят отвън.Както виждате всяка мадама от автосервиза може да ви ги монтира.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Riki888 написа:Ето тия които се лепят отвън.Както виждате всяка мадама от автосервиза може да ви ги монтира.Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
pakumba написа:изглеждат доста добре. Моите ги свалих, защото лятото в колата седеше адски задушно дори при отворен прозорец, което е нормално де, но и мног шум вдигаха. дано не е така и при тебFiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
StefanSS написа:При мен също много ми свистят тези ветробрани . Моите бяха на колата като я взех , може просто да са си изпяли песента вече и заради това да шумят . Иначе наистина са много полезни , не те духа дирекно вятъра и може в дъждец да си с леко отворен прозорец.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар