Има ли някъде да се продават фарове за Мареа тези със лупите.Може и втора употреба трябва ми десен.Ако някой може да каже и цена.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся фар за Мареа
Collapse
X
-
Re: Търся фар за Мареа
Tornado написа:Има ли някъде да се продават фарове за Мареа тези със лупите.Може и втора употреба трябва ми десен.Ако някой може да каже и цена.Благодаря предварително.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Благодаря за инфото Стеф
Не знам дали съм избрал правилния начин за покриване на щетата,но огледа мина и и избрах по експертна оценка т.е. изплащане на сумата и оправяй се .Не ми се кара в сервиз да ме мотаят един месец,аи ще ми вземат старата броня която може да се оправи с малко козметика.За информация на всички притежатели на мареа с хубавичката броня/големия отвор на радиатора и отвори за халогени/ цената във В.Търново е 220 лв. но не питах за производител дано не е Българска.А фара е около 160 лв зависи от къде ще го вземеш става въпрос за ел.фар с лупата на късите светлини.,Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Благодаря за инфото Стеф
Tornado написа:Не знам дали съм избрал правилния начин за покриване на щетата,но огледа мина и и избрах по експертна оценка т.е. изплащане на сумата и оправяй се .Не ми се кара в сервиз да ме мотаят един месец,аи ще ми вземат старата броня която може да се оправи с малко козметика.За информация на всички притежатели на мареа с хубавичката броня/големия отвор на радиатора и отвори за халогени/ цената във В.Търново е 220 лв. но не питах за производител дано не е Българска.А фара е около 160 лв зависи от къде ще го вземеш става въпрос за ел.фар с лупата на късите светлини.,TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Значи миналата година търсих фар(по принцип без лупите), та тяакъв нов на Симеон(тайвански почваше от 120лв нагоре), втора употреба почваха от 80 нагоре е аз търсих десен и или бяха леви или на майната си от София , във Враца например имаше по 90лв точно с лупите, но пък другия не ми бе таъв и се отказах да купувам два нови(втора ръка), накрая дадох 120лв на една морга в Люлин...FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар