nedialk00 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Могат ли да се монтират халогени
Collapse
X
-
Re: Могат ли да се монтират халогени
cokata_23 написа:Аз бях пред същата дилема. Основен проблем е, че има най - малко 3 вида захващане на халогените за бронята. До този извод стигнаха колегите като започнаха да броят, но темата нещо не я откривам. Както и да е, след монтажа на ксенон ( с лупи съм) се радвам че не съм се занимавал с дупчене, слагане и инсталации на халогени, този вариант тотално отпадна!6000К, Къси светлини, лупиПонякога ме преследват умни мисли, но аз съм по-бърз от тях
Коментар
-
Re: Могат ли да се монтират халогени
jokemaker написа:cokata_23 написа:Аз бях пред същата дилема. Основен проблем е, че има най - малко 3 вида захващане на халогените за бронята. До този извод стигнаха колегите като започнаха да броят, но темата нещо не я откривам. Както и да е, след монтажа на ксенон ( с лупи съм) се радвам че не съм се занимавал с дупчене, слагане и инсталации на халогени, този вариант тотално отпадна!6000К, Къси светлини, лупиНа тази мн синее не знам защо на живо не е така бял седи
Коментар
-
Моята е без лупи и с 6000K ксенон. Ако ги нагласиш да не светят в небето няма проблем със заслепяването."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Проблем е, разбира се. Светлината се разпръсква по съвсем различен начин, петното пред фара е неясно, границата между светло и тъмно е плавна, а не рязка, както е изискването. Валидна лампа за цокъл H1 трябва да има буквата R след единицата, а самата лампа да има черен ограничителен пръстен точно под и над мястото на ксеноновата светкавица. Снимките горе нищо не показват, но срещу стена всичко се вижда ясно. Това че не ви присветват, не значи че всичко е наред. То на първата снимка се вижда колко много блести - тия шестоъгълните лъчове са именно заслепяващите. После ще снимам мойта кола, ще се опитам да хвана същите ъгли, да правим сравнение по снимки.
Коментар
-
a4kata71 написа:nedialk00 написа:не ти трябват колега, по добре инвестирай във фарове от марея с лупи и ксенонFiat Marea 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар