Здравейте колеги,боя се, че може да задавам прекалено олигофренски въпрос, но ако някой има идея много би ме улеснил Въпросът ми е могат ли да се монтират халогени на Браво/а на броня на която не са изрязани отворите.В смисъл аз да си ги изрежа и монтирам без да се налага да сменям и пребоядисжам цялата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Могат ли да се монтират халогени
Collapse
X
-
nedialk00
-
Re: Могат ли да се монтират халогени
jokemaker написа:Здравейте колеги,боя се, че може да задавам прекалено олигофренски въпрос, но ако някой има идея много би ме улеснил Въпросът ми е могат ли да се монтират халогени на Браво/а на броня на която не са изрязани отворите.В смисъл аз да си ги изрежа и монтирам без да се налага да сменям и пребоядисжам цялата?Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
jordan85 написа:Направо си купи броня с халогени и продай твойта.Понякога ме преследват умни мисли, но аз съм по-бърз от тях
Коментар
-
Помисли и за инсталациятаЕдно момченце точно така направи взе браво без халуген купи ги чисто нови даде около 150лв ако не се лъжа и в крайна сметка се оказа че на таблото няма копче за тях :D "ЗНЕНАДА" съответно и буксите не пасват за да смениш само копчалаците на ценралната конзола/тези над врътките/ тоест единственото което ще правят е да ти "красят" колата
Пък вземи си купи ксенон и остави мъглата аз още не съм видял крушки/фарове които да борят мъглата
Коментар
-
durex_a написа:Помисли и за инсталациятаЕдно момченце точно така направи взе браво без халуген купи ги чисто нови даде около 150лв ако не се лъжа и в крайна сметка се оказа че на таблото няма копче за тях :D "ЗНЕНАДА" съответно и буксите не пасват за да смениш само копчалаците на ценралната конзола/тези над врътките/ тоест единственото което ще правят е да ти "красят" колата
Пък вземи си купи ксенон и остави мъглата аз още не съм видял крушки/фарове които да борят мъглата
Понякога ме преследват умни мисли, но аз съм по-бърз от тях
Коментар
-
Проблема ми е, че никои във форума не продава винена на цвят, а по нашия край ми искат 100 кинта само за пребоядисването и, и като и добавя цената на бронята с халогените както и инсталацията ми излиза като да не се занимавам извъобще.Понякога ме преследват умни мисли, но аз съм по-бърз от тях
Коментар
-
амиии
dobrujanetza написа:А защо не пръснеш само гривните- ако не са твоя цвят. А може да боядисаш гривните и черни.Понякога ме преследват умни мисли, но аз съм по-бърз от тях
Коментар
-
Re: Могат ли да се монтират халогени
jokemaker написа:Здравейте колеги,боя се, че може да задавам прекалено олигофренски въпрос, но ако някой има идея много би ме улеснил Въпросът ми е могат ли да се монтират халогени на Браво/а на броня на която не са изрязани отворите.В смисъл аз да си ги изрежа и монтирам без да се налага да сменям и пребоядисжам цялата?Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар