Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Могат ли да се монтират халогени

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Могат ли да се монтират халогени

Здравейте колеги,боя се, че може да задавам прекалено олигофренски въпрос, но ако някой има идея много би ме улеснил Въпросът ми е могат ли да се монтират халогени на Браво/а на броня на която не са изрязани отворите.В смисъл аз да си ги изрежа и монтирам без да се налага да сменям и пребоядисжам цялата?
    Понякога ме преследват умни мисли, но аз съм по-бърз от тях

Зависи от типа броня и дали ще успееш да намериш стоики с същия цвят.
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

не ти трябват колега, по добре инвестирай във фарове от марея с лупи и ксенон

Коментар

Re: Могат ли да се монтират халогени

jokemaker написа:
        Здравейте колеги,боя се, че може да задавам прекалено олигофренски въпрос, но ако някой има идея много би ме улеснил Въпросът ми е могат ли да се монтират халогени на Браво/а на броня на която не са изрязани отворите.В смисъл аз да си ги изрежа и монтирам без да се налага да сменям и пребоядисжам цялата?
        Могат колега. От вътрешната страна на бронята има очертания за халогените и места за захващането им
        Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

nedialk00 написа:
          не ти трябват колега, по добре инвестирай във фарове от марея с лупи и ксенон
          za ksenon sym syglasen no dokolkoto sa mi obqsnqvali pri maglivo vreme ksenona e po-zle ot halogena

Коментар

Направо си купи броня с халогени и продай твойта.
            Peugeot 307 2.0i ГИ
            ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

jordan85 написа:
              Направо си купи броня с халогени и продай твойта.
              Изрязването на 2 дупки ми се вижда далеч по лесно и не трудоемко отколкото демонтиране на броня,прецакване на КАТ пломбата на номера и пребоядисване на бронята, а и като цена ми идва 3 пъти по-евтино.Иначе съм съгласен, че е най-добре да си купя едно стило чистак бърсак и тва да го пенсионирам

Коментар

Помисли и за инсталацията Едно момченце точно така направи взе браво без халуген купи ги чисто нови даде около 150лв ако не се лъжа и в крайна сметка се оказа че на таблото няма копче за тях :D "ЗНЕНАДА" съответно и буксите не пасват за да смениш само копчалаците на ценралната конзола/тези над врътките/ тоест единственото което ще правят е да ти "красят" колата Пък вземи си купи ксенон и остави мъглата аз още не съм видял крушки/фарове които да борят мъглата

Коментар

durex_a написа:
                  Помисли и за инсталацията Едно момченце точно така направи взе браво без халуген купи ги чисто нови даде около 150лв ако не се лъжа и в крайна сметка се оказа че на таблото няма копче за тях :D "ЗНЕНАДА" съответно и буксите не пасват за да смениш само копчалаците на ценралната конзола/тези над врътките/ тоест единственото което ще правят е да ти "красят" колата Пък вземи си купи ксенон и остави мъглата аз още не съм видял крушки/фарове които да борят мъглата
                  Мерси за съвета колега, ще взема да те послушам и да резна един ксенон и да си реша проблемите

Коментар

Ехе вие голяма философия изкарахте монтирането на едни халогени.Мойта също нямаше преди,купих си една броня с халогени,отидох при елтехници за 20лв ми направиха инсталация и ми изкараха бутон.
                    Peugeot 307 2.0i ГИ
                    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Проблема ми е, че никои във форума не продава винена на цвят, а по нашия край ми искат 100 кинта само за пребоядисването и, и като и добавя цената на бронята с халогените както и инсталацията ми излиза като да не се занимавам извъобще.

Коментар

А защо не пръснеш само гривните- ако не са твоя цвят. А може да боядисаш гривните и черни.
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

амиии

dobrujanetza написа:
                          А защо не пръснеш само гривните- ако не са твоя цвят. А може да боядисаш гривните и черни.
                          Е това е най-чистия вариант, да си зема само халогените ама не останах с впечатление, че ще мога да ги монтирам на мойта броня при положение, че ми предлагат направо да си зема броня с халогени тъй като на моита няма отворите

Коментар

И аз нямах халогени.но си сложих.Нова Инсталация си я прекарах с бушон без допалнително реле.проблем е само че като включа далги ги спирам че релето почва да се тормози.И да ви кажа по добре халогени отколкото ксенон.На тез ксенони в маглата не се вижда добре.това са мои впечетления.

Коментар

Re: Могат ли да се монтират халогени

jokemaker написа:
                              Аз бях пред същата дилема. Основен проблем е, че има най - малко 3 вида захващане на халогените за бронята. До този извод стигнаха колегите като започнаха да броят, но темата нещо не я откривам. Както и да е, след монтажа на ксенон ( с лупи съм) се радвам че не съм се занимавал с дупчене, слагане и инсталации на халогени, този вариант тотално отпадна!6000К, Къси светлини, лупи
                              Прикачени файлове
                              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                              Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Working...
                              X