Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПЛЮШЪТ запарва ли повече от плат (седалки)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

плюш

колега слагаи плюша и се небой то на светофара без клима каквото и да сложиш ще те стопи така, че плюша си е екстра в сравнение с плата
    tipo1.6 ie 89

Коментар

Anaboliy написа:
      а да попитам еднакви ли са на брава и браво седалките? как ще ми излезе по евтино тапицер или нови седалки от брава?
      Браво на колегата! Поправи се!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Извинявам се но съм на работа и понякога в бързината се получават недоразуменияоще веднъж, извинявам се
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
          а да попитам еднакви ли са на брава и браво седалките? как ще ми излезе по евтино тапицер или нови седалки от брава?
          На Браво и на Брава не са еднакви седалките. Тези на Брава не се сгъват напред, за да седне човек отзад, както е при Браво-то.
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
            Anaboliy написа:
            На Браво и на Брава не са еднакви седалките. Тези на Брава не се сгъват напред, за да седне човек отзад, както е при Браво-то.
            Даже и на задната седалка облегалката на мойта Брава пада цялата на мястото на седлото, а на едно Браво гледах, че може да падне май в отношение 1/3 къмто 2/3 от ширината на това което се пада между гърбовете на возените отзад и багажника.Най-еФтино ще ти излезе комшийката или жена ти да ти ушият нещо ... шегувам се - едва ли ще му ходи на интериора такава ръчна изработка.
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

И като тръгнахме да си говориме за тапицерии, някой да му е попадало място на което слагат искуствена кожа (заради по евтинията от естествената)

Коментар

niko_ymn написа:
                Mazgarev написа:
                Anaboliy написа:
                Даже и на задната седалка облегалката на мойта Брава пада цялата на мястото на седлото, а на едно Браво гледах, че може да падне май в отношение 1/3 къмто 2/3 от ширината на това което се пада между гърбовете на возените отзад и багажника.Най-еФтино ще ти излезе комшийката или жена ти да ти ушият нещо ... шегувам се - едва ли ще му ходи на интериора такава ръчна изработка.
                И при Брава има версия на задната седалка с такова сгъване. Моята също е една цяла, като твоята (бях чел че цялата седалка допринасяла за комфорта на возещите се отзад - бля бля )
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

ш

можеше да не пълните темата с браво,брава,малките бравчета и каквото и да било нямящо общо с темата
                  селото се оказа точно в града

Коментар

Working...
                  X