Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Пунто 1,2 75 губи мощност отчайва ме!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Радвай се ,че си минал само с това.Па със свещи съм патил ,но закупени от друго място.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оффф Краси ко да ти кажа падна ми камъка от сърцето та то не беше за соновен ремонт за ламбда сонда за какво ли още не а то какво било тая кола за мен има сантиментална стойност и затова много ми беше притеснено тия 2 дни какво ще излезе слава богу било дреболия ама човек като не разбира от всичко....Важното е,че стана

Коментар

И аз се радвам, че моята "диагноза" не е правилната в случая, все пак бобината е по-скъпа от една свещ, но на три цилиндъра този мотор не "мре" така, и от това съм патил, но спокойно ме прибра на три цилиндъра от Пазарджик до София с повечко разход на гориво, та се подведох. Хиляди безаварийни от тук нататък, колега, по дефиниция този мотор не е никак лош, дори кефи!

Коментар

Мерси колега аз я купих на 95 000км директно от първи собственик от италия,сега съм на 187000км не ме е предала и до ден днешен!На светофара отлепям като кучка от пес много радва да нито е клопнала нито е тропнала за тия километри ,който съм изминал с нея не я гоня защото няма смисъл!Икономична е това най-много ме радва ама на като стане такова нещо човек се шашка..Повече крака ми в тоя смотан магазин няма да стъпи еб*хти надценките еб*хти чудото при тях семеринга на разп.вал12 лв на друго място 6 и говорим за отстъпки нали?!?!!??? В понеделник ще ида при тоя тапунгер дето ми говори за основния ремонт и ще му обесня един майстор как ми смени семгентите-изкара ги през ауспуха За пореден път се обеждавам,че в Бургас няма стабилни майстори.

Коментар

Не мисля ,че АХМ са виновни,но това е друга тема .Ако питаш мен вземи си NGK или BERU,такива каквито трябва да са за твоята кола.Това можеш да си го провериш в ePER-а.Аз карам с NGK и ми изкарват по 35-40000 км.Успех :D
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Ако трябва да съм честен подкрепям мнението на колегата ,в Бургас няма майстори , има индивиди наподобяващи на ’’Майстори’’.Аз имах подобен проблем с един идиот който ми каза че трябва да ми прави основен ремонт на двигателя ,а на края се указа само чистене на стъпковото моторче ,което ми отне 30 мин занимавка.Пълни идиоти са тези Бургаски майсторчета.Ай със здраве

Коментар

В AXM Ауто частите са оригинални,колкото и в ЕВРО 07.
                Fiat 1.4 12V
                Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Working...
                X