Купих си кола фиат като всички вас но набързо защото нямах време за огледи и тем подобнидвигатела мърка,разхода нисък...общо взето съм доволен но.....1. от време на време губи мощност и не мога дори тирове да изпреваря (карам я в чужбина а тук не карат бавно по магистралите и преча когато ми направи такъв номер )2. както си карам по магистралата без да правя каквото и да е колата решава да загасне при 140км.ч. така и не разбрах каква е причината ...разкачих кемите на акомулатора за да премахне грешките ако е от тях. запали но сед 10 км. отново изгасна...сед 5-6 откачаня и закачаня на акомулатора,разбутване на бушони и релета се добрах до целта и я замразих докато не разбера каква е причината.ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО НЯКОЙ ИМА ОТГОВОР НА ПРОБЛЕМА ЗАЩОТО ТУК НИКАК НЕ Е ЕВТИНО ДА ОТИДЕ В СЕРВИЗ КОЛАТА Е 1999Г. ТУРБОДИЗЕЛ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колата ми гасне в движение
Collapse
X
-
С тази информация която даваш ще има да чакаш за точен отговор. До тук се разбра че колата е дизелова Брава.Писал си турбо дизел-TD 75,TD 100...JTD също е турбо дизел,така че конкретизирай инфото за мотора!!!AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Както описваш проблема нещата се въртят около датчика на коляновият вал.За смяна е.Все пак направи диагностика и прочетете грешките които е записала преди да сменяте.Грешката която записва е P1320 или Р0335,а може и двете.Не помня с точност.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Както описваш проблема нещата се въртят около датчика на коляновият вал.За смяна е.Все пак направи диагностика и прочетете грешките които е записала преди да сменяте.Грешката която записва е P1320 или Р0335,а може и двете.Не помня с точност.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар