Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси отностно Браво 1.4 12v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпроси отностно Браво 1.4 12v

Здравейте, искам да споделя за странния проблем, който ми стана на колата, значи 2-та стопа спряха да работят, а третия стоп си работи, искам да ви попитам на 2 релета ли са стоповете и от къде може да дойде този проблем?Релетата за бравото къде се намират ?Също така моторчето за парното ми изгоря, но да не ходя по-сервизи и т.н имам желание сам да си го сменя, някой да ме упъти как става това нещо има ли нещо сложно при смяната му и т.н Благодаря предварително и се извинявам за невежите въпроси

Виж дали някой от стоповете не е разхерметизиран и не влиза вода вътре. За моторчето( имаш предвид вентилатора) махни жабката и ще го видиш то е точно под нея. Не съм го махал, но едва ли е сложно. Все пак провери дали е изгоряло то или нещо по таблото или бушоните не ти прави бели. За това къде са релетата на бравото няма да мога да ти помогна. Все пак погледни и в бушониерата за всеки случай да не би предпазителя да ти е изгорял
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Колега проблема не е в релета нали работи третиа стоп а наи вероиатно в крушки или прекасване на куплонга на левиа стоп.
      Fiat Coupe karam nishto ne baram.

Коментар

вентилатора на парното е необходимо само да се наведеш под жабката и ще го видиш. на периферията му има едно винтче, което е задължително да го свалиш иначе се чупи ушето, което върши работа и на контра. след като развиеш винтчето вентилатора излиза със завиртане около 15-20 градуса и пада надолу.
        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

balak написа:
          Колега проблема не е в релета нали работи третиа стоп а наи вероиатно в крушки или прекасване на куплонга на левиа стоп.
          Възможно е да е куплунга както казва колегата. Едва ли ще са изгорели и двете крушки. Ма знае ли човек италианците са мундари големи. Те обслужване на автомобил не знаят какво е
          Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
          Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
          X