Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Багажник на покрива за Браво???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Багажник на покрива за Браво???

Колеги май ще ми се наложи да си слагам и таквос чудо. До сега не съм виждал браво с багажник на покрива. Питането ми е следното дали е възможно ако Да какъв (марка, тип, спесификаций) и колко пари и от къде?? Ще съм ви благодарен че може скоро да стане и на зор.

http://www.bagajnik.net/product/414/...na.html240лв. Имало и някви метални (не алуминиеви) за 200лв.Кутията от 350 лв нагоре обикновенно.В карфура гледах за по 165 лв мисля че бяха, но ми изглеждаха малко като в час по трудово правени. Но ако не се ползва често са идеални.Поздрави.Пиши ако намериш нещо по евтино.
    Bravo JTD 105 '98

Коментар

Златен си ще се възползвам определено от линка :D :D :D . За багажника отгоре знам по колко са видях веднъж в Баумакс за 160 кинта беше достта приятен.

Коментар

Колега поради специфичният таван на Bravo-Brava напречните греди са си много особени и не се намират нито лесно,нито са евтини.Кутии за багаж има всякакви на цени и качество като по истинските тръгват от 350-400 лева нагоре.Наскоро бях отговарял на колега по този въпрос.Моите са купувани, гредите от Португалия с голямо търсене на цена вече не помня точно колко но беше около 130 евро.стават за Брава и за Браво и за никакъв друг модел.Кутията е френска и е купувана от Испания за 200 евро.Гредите и кутията са с носимос,греди 100 кг.и кутия 75 кг.като тя самата тежи 12 кг.Максималната позволена скорост за каране е 130 км. като съм пробвал и малко отгоре и няма проблем.Шумът от вятърът е поносим и той не е толкова от кутията колкото от гредите.За разхода наблюдение че е по голям нямам щом за 4000 км.път от Португалия да България не ми направи впечатление.За мен това е едно доста добър аксесоар към колата въпреки че се ползва няколко пъти в годината.Вчера съм ги свалил но преди това снимах колата,малко е мръсна но това е положението на язовира.
        Прикачени файлове
        Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Уви от Португалия няма как да си поръчам багажник и греди. За шума ама грам и неме брига свикнал съм на силна музика такаче нема грижи. Това с полезния товар беше добро инфо защото май ще го товаря до краен предел независимо какъв разход ще ми даде в последствие. Само се надявам окачването да издържи че 4 говеда с инвентар за една седмица в планината няма да е хич леко. И това ме наведе над мисълта аджеба какви пружини да си метна на колата че да я вдигна с 4-5 сантима.

Коментар

Колега, писал съм цяла тема за тоя проблем - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...216&highlight= . Пробвай http://www.kalocom.com/ - на 90 % съм сигурен, че ще ти дадат под наем.Поздрави
            Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Working...
            X