Колеги Редовно следа тук в Словения Обаявите за коли и видях вчера една Брава много запазена от първи собственник който е купил нова реални километри 155.000 76 киловата 104 коня сервизна книшка има сичко колата е автоматик някой имали представа как се държат автоматиците на фиат карал съм Виано автоматик но там класата е много висока и според мен няма база за сравнение.А цената от 1.500 Евро как ви се струва мене не ми се визда много ама за тея пари поне да беше около 2000г а тя е 98 та незнам ту ми се ще ту па ме е страх да си не фърла парите и после ходене по мъките .Ето и няколко снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Брава 1.6 автоматик
Collapse
X
-
Аз съм с мареа автомат и съм доволен.Кутията е японска и в сервиз за автоматици ми казаха че трудно ще я счупя.Само смяната на маслото трябвало да се прави на 20000к .Ако те притеснява закачи компа който е под жабката за да видиш има ли проблем.А на първо четене я пробвай сам дали при включване на R или D зацепва за около секунда-две. При каране трябва да превключва плавно да не рита.Като цяло е голяма глезотия и левия крак не те боли.
Реклама
Collapse
Коментар