Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Брава 1.6 автоматик

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на Брава 1.6 автоматик

Колеги Редовно следа тук в Словения Обаявите за коли и видях вчера една Брава много запазена от първи собственник който е купил нова реални километри 155.000 76 киловата 104 коня сервизна книшка има сичко колата е автоматик някой имали представа как се държат автоматиците на фиат карал съм Виано автоматик но там класата е много висока и според мен няма база за сравнение.А цената от 1.500 Евро как ви се струва мене не ми се визда много ама за тея пари поне да беше около 2000г а тя е 98 та незнам ту ми се ще ту па ме е страх да си не фърла парите и после ходене по мъките .Ето и няколко снимки
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Аз съм с мареа автомат и съм доволен.Кутията е японска и в сервиз за автоматици ми казаха че трудно ще я счупя.Само смяната на маслото трябвало да се прави на 20000к .Ако те притеснява закачи компа който е под жабката за да видиш има ли проблем.А на първо четене я пробвай сам дали при включване на R или D зацепва за около секунда-две. При каране трябва да превключва плавно да не рита.Като цяло е голяма глезотия и левия крак не те боли.

Коментар

имам Bravo автомат много добре се държи, вече 4 година няма проблеми..

Коментар

Working...
      X