Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Километража полудя ?! Фиат Типо.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ParagoN написа:
    Мен що ми се струва, че играе в такт с баса от песничката
    За съжаление не е от там проблема ... Ей на тая снимка,горе-долу се вижда,къде влиза в скоростната кутия,но не можах нито да го развия или завия ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      ParagoN написа:
      Мен що ми се струва, че играе в такт с баса от песничката
      За съжаление не е от там проблема ... Ей на тая снимка,горе-долу се вижда,къде влиза в скоростната кутия,но не можах нито да го развия или завия ...
      Колега,понякога се запича нещо гаиката - моята е развих с клещи.Неудобно е,но ако се помъчиш малко ще му хванеш цаката.Като го извадиш,не зная как да разбереш скъсано ли е,не помня как е изработен краят и дали ако го дръпнеш ще си проличи,но може да пробваш.После се завива гаиката наръка докъдето я докараш с двата пръста.При мен слезе доста по-надолу от преди развиването,а също не можеше да се развие на ръка.Там където влиза в кутията едва ли е проблема - самият датчик го счупих веднъж да моята кутия в опити да го извадя,но не се даде без бои )))Много е здрав,така че се съмнявам да се е счупил.
      Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Слезнах преди малко и с 300 зора с клещи го развъртях.Та кой знае ква снимка в края на жилото не успях да направя,но не мисля че е скъсано,евентуално да е прекъснато някъде ? Та свалих го,завих го хубаво,резултата пак същия - километража подскача като луд ...
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе проблема си е в платката на самото табло, винаги като почне да подскача така като луд е там

Коментар

Колега Жоро 87,не казвам че не съм съгласен с теб ,но до колкото си спомням мехничния километраж е без платка,само колелца и нищо друго,а на платката са закачени всичките други часовници.
            Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
            EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
            EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Сега се сетих нещо, имам 1 приятел с пасат 83 година, та неговия километраж подскачаше така доста и се оказаха някакви резистори зад таблото!
              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
              X