Колеги километража ми винаги малко е играел,но сега направо полудява.Направих един клип да видите за кво иде реч ... http://youtu.be/o-VrGTHL0tkТа,къде да търся проблема ? П.П 1.4 е типото ако е от значение ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километража полудя ?! Фиат Типо.
Collapse
X
-
Километража полудя ?! Фиат Типо.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!Етикети: –
-
pecata написа:Виж отзад на таблото да не е почри излязло жилото.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Между другото,от както километража полудя и клаксона ми изчезна.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Направих една никаква снимка на жилото,хич не разбирам,ама ми се струва,че си е наред ... В друг форум прочетох следното по моя проблем :Има един кабел от минуса на акумулатора към преднята лява греда, а от там към мотора са два - един "мрежест" и един обикновен много дебел. Тия два кабела се захващат към мотора чрез единия от болтовете, който закрепва стартера. Точно там беше проблема. Болта беше стегнат добре, но явно нещо беше ръждиво и замърсено и не правеше добър контакт. След сваляне и почистване проблемите изчезнаха.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
pecata написа:Странна работа мислех,че жилото ти се е извадило,ама като гледам не е.Друго което ми идва на акъл е да е скъсано жилото,ама незнам накъде отива от таблото и немога да ти помогна.Да не би да се е откачило от другата му страна.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
viktorsterev написа:А може да ти дава яддове точно където се завива в скоростите,доколкото знам маи има някакъв червяк и тои по някога дава ядовеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар