Колеги имам много хубав спойлер от Браво HGT,който беше закрепен на чрез фабрични отвори на стъклото посредством 4 шпилки с гайки.Тъй като ми казаха,че стъкла не се пробиват се чудя как да го залепя на моята фиатка.Не ми се занимава да разменям стъклата иначе знам,че е най-чисто.По-скоро се интересувам дали има начин да го закрепя чрез залепване на моята кола.Примерно знам че контактната повърхност е малка(само там където са шпилките може да се резнат и и това са 4 точки с диаметър колкото 50 стотинки и да се залепи ,а също така и в горната му част по цялото протежение контактната повърхност е с ширина 1 см не повече).Въпроса е с какво да ги залепя и дали ще стане надеждно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лепене на спойлер на задният капак
Collapse
X
-
jungleraver написа:С лепило, което продават за огледалото на предното стъкло. Един по-едър приятел редовно си го сваляше с глава, накрая го залепи с такова лепило и следващото сваляне стана заедно с люспа от стъклото. Каквото и да лепиш почисти и обезмасли перфектно, иначе нищо не правиш.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Абе има бургий за пробиване на стъкло те стават и за плиочки на bosch са до 15лв са но не знам при колите стъклата са други и дали при тях ще се пробие или ще се напука самото стъкло при опита те са едни отпред наподобяват малка лопатка една много остра видия отпред на върха пробвал съм лично когато сменях стъкло на секцията понеже на старото имаше 2 отвора за дръжката
Коментар
-
има си силикон за лепене на стъкла(авто) той един такъв черен с него лепихме на братчеда на пунтото и вече 7-8 месеца не е падналоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:има си силикон за лепене на стъкла(авто) той един такъв черен с него лепихме на братчеда на пунтото и вече 7-8 месеца не е падналоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:todorshalev написа:има си силикон за лепене на стъкла(авто) той един такъв черен с него лепихме на братчеда на пунтото и вече 7-8 месеца не е падналоSTILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
Всеки опит за пробиване ще те прати в магазина за ново стъкло.Лепи се с полиуретаново лепило, с такова са залепени стъклата на колите. Отиваш в магазин за автостъкла и си купуваш от тях, или ги питай колко ще ти вземат да го лепнат - все пак, това им е работата.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар