Колата я купихме скоро преди това карахме alfa 33 и нямам идея при кой да отида и колко ще ми струва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 12V Смяна на ангренажен ремък Къде, колко
Collapse
X
-
Re: Браво 1.4 12V Смяна на ангренажен ремък Къде, колко
Beco написа:Колата я купихме скоро преди това карахме alfa 33 и нямам идея про кой да отида и колко ще ми струваFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
Beco написа:Та... моят съвет е да идете във Ванто Трейд. Смяната на ремъка ще ви излезе не повече от 200лв. и около 3 часа.Точната цена не помня, за съжаление...Ако решите да ходите там трябва предварително да си запазите час!
Коментар
-
Beco написа:Beco написа:Та... моят съвет е да идете във Ванто Трейд. Смяната на ремъка ще ви излезе не повече от 200лв. и около 3 часа.Точната цена не помня, за съжаление...Ако решите да ходите там трябва предварително да си запазите час!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Beco написа:Тия не продават ли трактори сегаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Beco написа:Тия не продават ли трактори сега
Коментар
-
Uneek написа:Леле някой беше написал 3 часа и 200 лв, Абе той ремъка е 20 лв., ролкаата по спомен е около 40-50лв. На мен ми го смени един познат за 30 минути, толкова лесно се сменя...http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Uneek написа:Леле някой беше написал 3 часа и 200 лв, Абе той ремъка е 20 лв., ролкаата по спомен е около 40-50лв. На мен ми го смени един познат за 30 минути, толкова лесно се сменя...
Коментар
-
Аз поръчах ремък и ролка от hit-ko за около 100 лева... не помня точната цифра. Смяната при Стефан в рали-арт беше 30 лв и я направиха за около час. Според мен за 1.4 12 V не си струва да се ходи във ВантоТрейд - само ще ти резнат главата през кръста!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Beco написа:Колата я купихме скоро преди това карахме alfa 33 и нямам идея про кой да отида и колко ще ми струва
Коментар
-
zgabrovski написа:Аз поръчах ремък и ролка от hit-ko за около 100 лева... не помня точната цифра. Смяната при Стефан в рали-арт беше 30 лв и я направиха за около час. Според мен за 1.4 12 V не си струва да се ходи във ВантоТрейд - само ще ти резнат главата през кръста!
Коментар
-
sev написа:Beco написа:Колата я купихме скоро преди това карахме alfa 33 и нямам идея про кой да отида и колко ще ми струва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар