Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.4 12V Смяна на ангренажен ремък Къде, колко

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1.4 12V Смяна на ангренажен ремък Къде, колко

Колата я купихме скоро преди това карахме alfa 33 и нямам идея при кой да отида и колко ще ми струва

Re: Браво 1.4 12V Смяна на ангренажен ремък Къде, колко

Beco написа:
    Колата я купихме скоро преди това карахме alfa 33 и нямам идея про кой да отида и колко ще ми струва
    Добре дошли във форума!!!Писано е по темата, поровете се следващия път...Та... моят съвет е да идете във Ванто Трейд. Смяната на ремъка ще ви излезе не повече от 200лв. и около 3 часа.Точната цена не помня, за съжаление...Ако решите да ходите там трябва предварително да си запазите час!
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Beco написа:
      Та... моят съвет е да идете във Ванто Трейд. Смяната на ремъка ще ви излезе не повече от 200лв. и около 3 часа.Точната цена не помня, за съжаление...Ако решите да ходите там трябва предварително да си запазите час!
      Тия не продават ли трактори сега

Коментар

Beco написа:
        Beco написа:
        Та... моят съвет е да идете във Ванто Трейд. Смяната на ремъка ще ви излезе не повече от 200лв. и около 3 часа.Точната цена не помня, за съжаление...Ако решите да ходите там трябва предварително да си запазите час!
        Имаш предвид земеделска техника NEW HOLLAND......може всичко да продават, но имат магазин и оторизиран (най-добрият според мен) сервиз за FIAT, Lancia и Alfa Romeo.

Коментар

Beco написа:
          Да! Редосеялки също. Шушкавелници, окопалки и други подобни. Освен това имат и няколко машини за цръклене на царвичак! :P Ако искаш да си сигурен в ремонта, който ще ти бъде извършен (а при грешки при конкрентият последиците са фатални!) качествено и без да се притесняваш иди там! Специялно този двигател не е голяма философия и може в обикновен сервиз да и свършат тази услуга.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            Beco написа:
            Да! Редосеялки също. Шушкавелници, окопалки и други подобни. Освен това имат и няколко машини за цръклене на царвичак! :P Ако искаш да си сигурен в ремонта, който ще ти бъде извършен (а при грешки при конкрентият последиците са фатални!) качествено и без да се притесняваш иди там! Специялно този двигател не е голяма философия и може в обикновен сервиз да и свършат тази услуга.
            Ходих днес преди обяд, на телефоните не вдигаха и реших да се зацуцаме до там(Люлин 10-Горубляне). Не работеха в събота преди обяд, направо не мога да повярвам

Коментар

Леле някой беше написал 3 часа и 200 лв, Абе той ремъка е 20 лв., ролката по спомен е около 40-50лв. На мен ми го смени един познат за 30 минути, толкова лесно се сменя...

Коментар

Uneek написа:
                Леле някой беше написал 3 часа и 200 лв, Абе той ремъка е 20 лв., ролкаата по спомен е около 40-50лв. На мен ми го смени един познат за 30 минути, толкова лесно се сменя...
                ...90 лв. е ролката!

Коментар

Uneek написа:
                  Леле някой беше написал 3 часа и 200 лв, Абе той ремъка е 20 лв., ролкаата по спомен е около 40-50лв. На мен ми го смени един познат за 30 минути, толкова лесно се сменя...
                  С тая евтина ролка може и мотор да правиш
                  http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                  Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                  FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                  FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
                    Uneek написа:
                    С тая евтина ролка може и мотор да правиш
                    Ами не знам дали ще правя, щото продадох колата, но си беше изкарала 50 000 км без проблем като я дадох. А иначе и аз като купувах ролка имах избор между "евтина" и скъпа, и като ги разгледах ми изглеждаха еднакви. Колеги. всеки гледа да вземе парите, дори и да платиш за по-скъпа ролка като нищо някой ще ви баламоса и ще ви набута евтина

Коментар

Аз поръчах ремък и ролка от hit-ko за около 100 лева... не помня точната цифра. Смяната при Стефан в рали-арт беше 30 лв и я направиха за около час. Според мен за 1.4 12 V не си струва да се ходи във ВантоТрейд - само ще ти резнат главата през кръста!
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Beco написа:
                        Колата я купихме скоро преди това карахме alfa 33 и нямам идея про кой да отида и колко ще ми струва
                        има един агент в КняжевоКиро се казва (казват му - Киро Алфата)и много ги разбира италианските колис този мотор ще се справи без проблеммоята я прави един път (по запалването), както и на приятелиняма оплакваниязвънни и го питай088 9 889047
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

zgabrovski написа:
                          Аз поръчах ремък и ролка от hit-ko за около 100 лева... не помня точната цифра. Смяната при Стефан в рали-арт беше 30 лв и я направиха за около час. Според мен за 1.4 12 V не си струва да се ходи във ВантоТрейд - само ще ти резнат главата през кръста!
                          324 лв(толкова ми искат), според мен не е до кръста а до глезените

Коментар

sev написа:
                            Beco написа:
                            има един агент в КняжевоКиро се казва (казват му - Киро Алфата)и много ги разбира италианските колис този мотор ще се справи без проблеммоята я прави един път (по запалването), както и на приятелиняма оплакваниязвънни и го питай088 9 889047
                            Знам го той работи с Роби (естествено и той алфата) :P А роби ми подържаше моята алфа. От Киро си купих врата като ме тряснаха, ще хвана да им звънна

Коментар

добре че те подсетих кажи после дали е станало
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X