Здравейте, съвсем скоро станах щастлив собственик на Фиат Брава.Само това с дръжките малко ме дразни.Толкова са напукани, че сякаш ще се разпаднат всеки момент. Дали се продават само тези гумирани части, които се напукват и има ли някакво решение на този проблем?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava-напукани дръжки
Collapse
X
-
Прав е Митко, поразгледай малко, преди да правиш нова тема И честита ти придобивка!http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=309
-
me_to_u написа:Прав е Митко, поразгледай малко, преди да правиш нова тема И честита ти придобивка!http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=309Fiat Brava 1.4 SX 12V 97
Коментар
-
Чудех се коя тема да възобновя по въпроса за дръжките на Бравоа. Първо си мисля не е това един Evergreen :D . Та някои вече сигурно е сложил дръжки от Мареа, по-здрави ли са според вас от новите за Бравоа, а някои слагал ли е нови за Бравоа, наистина ли са оправили известния проблем?FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Re
Преди около две седмици си смених дясната дръжка на Бравото. Сложих си такава за Браво, а не за Мареа защото лявата беше сменена като го купих и нямаше смисъл да я сменявам. Обаче смяната е много тегава! Едно, че въобще не може да се бърка във вратата, а и се наложи да се свали и бравата за да може да се свали дръжката...Самата дръжка я купих от Александър Ауто за 29лв., а тези за Мареа са 38лв./бр., но трябва да се боядисват.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Коментар
-
blader написа:Чудех се коя тема да възобновя по въпроса за дръжките на Бравоа. Първо си мисля не е това един Evergreen :D . Та някои вече сигурно е сложил дръжки от Мареа, по-здрави ли са според вас от новите за Бравоа, а някои слагал ли е нови за Бравоа, наистина ли са оправили известния проблем?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:blader написа:Чудех се коя тема да възобновя по въпроса за дръжките на Бравоа. Първо си мисля не е това един Evergreen :D . Та някои вече сигурно е сложил дръжки от Мареа, по-здрави ли са според вас от новите за Бравоа, а някои слагал ли е нови за Бравоа, наистина ли са оправили известния проблем?
Коментар
-
Humppa
Момчил написа:Ако не ти се дават толкова пари просто можеш да ги махнеш изцяло.Аз така съм направил-повярвай ми колата изглежда по-добре без тях, отколкото с напукани :D :D :D
Коментар
-
Абе я да дам и аз една идея-може и тъпа да ви се стори,но....аз бих пробвал на ваше място!Без да ги сваляте дръжките,махнете им гумите и ги заместете с "течна стомана".Струва 4-5 лв.Тъй като е като пластелин лесно можете да оформите дръжката,после една фина шкурка и един черен матиращ спрей и .... готово.Пък после ако не ви харесва,пак можете да си ги смените с нови :DSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Re: Re
Pesho написа:Без гумата е много грозно. Дръжките са пластмаса отдолу, но не са плътни, а са някакви на дупки (квадратни и правоъгълни), абе грозна картинка...FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
damianoff написа:Абе я да дам и аз една идея-може и тъпа да ви се стори,но....аз бих пробвал на ваше място!Без да ги сваляте дръжките,махнете им гумите и ги заместете с "течна стомана".Струва 4-5 лв.Тъй като е като пластелин лесно можете да оформите дръжката,после една фина шкурка и един черен матиращ спрей и .... готово.Пък после ако не ви харесва,пак можете да си ги смените с нови :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар