Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava-напукани дръжки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Brava-напукани дръжки

Здравейте, съвсем скоро станах щастлив собственик на Фиат Брава.Само това с дръжките малко ме дразни.Толкова са напукани, че сякаш ще се разпаднат всеки момент. Дали се продават само тези гумирани части, които се напукват и има ли някакво решение на този проблем?Благодаря!
    Fiat Brava 1.4 SX 12V 97

Прав е Митко, поразгледай малко, преди да правиш нова тема И честита ти придобивка!http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=309

Коментар

me_to_u написа:
      Прав е Митко, поразгледай малко, преди да правиш нова тема И честита ти придобивка!http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=309
      Съжалявам
      Fiat Brava 1.4 SX 12V 97

Коментар

Re

В "Александъ Ауто" има дръжки по 29лв. едната.Но има и вариант да се сложат дръжки от Мареа които не са гумирани и да се боядисат в цвета на колата. Те обаче се по 38лв.
        Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter

Коментар

Ако не ти се дават толкова пари просто можеш да ги махнеш изцяло.Аз така съм направил-повярвай ми колата изглежда по-добре без тях, отколкото с напукани :D :D :D
          FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
          FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

Благодаря много за мненията и съветите!
            Fiat Brava 1.4 SX 12V 97

Коментар

Чудех се коя тема да възобновя по въпроса за дръжките на Бравоа. Първо си мисля не е това един Evergreen :D . Та някои вече сигурно е сложил дръжки от Мареа, по-здрави ли са според вас от новите за Бравоа, а някои слагал ли е нови за Бравоа, наистина ли са оправили известния проблем?
              FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Re

Преди около две седмици си смених дясната дръжка на Бравото. Сложих си такава за Браво, а не за Мареа защото лявата беше сменена като го купих и нямаше смисъл да я сменявам. Обаче смяната е много тегава! Едно, че въобще не може да се бърка във вратата, а и се наложи да се свали и бравата за да може да се свали дръжката...Самата дръжка я купих от Александър Ауто за 29лв., а тези за Мареа са 38лв./бр., но трябва да се боядисват.

Коментар

blader написа:
                  Чудех се коя тема да възобновя по въпроса за дръжките на Бравоа. Първо си мисля не е това един Evergreen :D . Та някои вече сигурно е сложил дръжки от Мареа, по-здрави ли са според вас от новите за Бравоа, а някои слагал ли е нови за Бравоа, наистина ли са оправили известния проблем?
                  ,Не знам! Още преди Нова година купих една от "италианеца" за 20 лв.Според мен е чисто нова и не е монтирана.Но поради некомпетентност и от двете страни, аз търсих за "Брава", пък те ми дадоха за "Марея",ама и те толкова са ги различали,пък и аз толкоз съм ги разбирал...както и да е.Дръжката е по- друга материя от тази на Бравата.На бравата си е гумена,а тази си е нещо пластмасова или подобно.Сива е, явно трябва някой майстор по боядисването да си каже думата.Разликата с тази на "Бравата" е само едно ръбче по средата, иначе всичко друго си е окОт Т&N КАР твърдят,че проблема на дръжките на Бравата е отстранен и те ги предлагат вече по 30 или 29 лв а тези за Марея по 35.Не знам,но като излезна отпуск лятото ще направя експерименти и ще ги постна тук.Не ме е за цената на дръжките,а за упражнението по свалянето на тапицериите по вратите!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                    blader написа:
                    ,Не знам! Още преди Нова година купих една от "италианеца" за 20 лв.Според мен е чисто нова и не е монтирана.Но поради некомпетентност и от двете страни, аз търсих за "Брава", пък те ми дадоха за "Марея",ама и те толкова са ги различали,пък и аз толкоз съм ги разбирал...както и да е.Дръжката е по- друга материя от тази на Бравата.На бравата си е гумена,а тази си е нещо пластмасова или подобно.Сива е, явно трябва някой майстор по боядисването да си каже думата.Разликата с тази на "Бравата" е само едно ръбче по средата, иначе всичко друго си е окОт Т&N КАР твърдят,че проблема на дръжките на Бравата е отстранен и те ги предлагат вече по 30 или 29 лв а тези за Марея по 35.Не знам,но като излезна отпуск лятото ще направя експерименти и ще ги постна тук.Не ме е за цената на дръжките,а за упражнението по свалянето на тапицериите по вратите!
                    Бъди сигурен че свалянето на тапицериите от вратите ще ти е играчка в сравнение със уцелването на лостчетата който отиват от бравата към дръжката.....много е "яко"

Коментар

Момчил написа:
                      Ако не ти се дават толкова пари просто можеш да ги махнеш изцяло.Аз така съм направил-повярвай ми колата изглежда по-добре без тях, отколкото с напукани :D :D :D
                      Момчиле, искаш да кажеш, че си махнал изцяло гуменото покритие на дръжките, така ли? А отдолу пластмаса ли е? Как изглеждат така? Постни една снимка ако можеш.

Коментар

Re

Без гумата е много грозно. Дръжките са пластмаса отдолу, но не са плътни, а са някакви на дупки (квадратни и правоъгълни), абе грозна картинка...

Коментар

Абе я да дам и аз една идея-може и тъпа да ви се стори,но....аз бих пробвал на ваше място!Без да ги сваляте дръжките,махнете им гумите и ги заместете с "течна стомана".Струва 4-5 лв.Тъй като е като пластелин лесно можете да оформите дръжката,после една фина шкурка и един черен матиращ спрей и .... готово.Пък после ако не ви харесва,пак можете да си ги смените с нови :D
                          SKODA 105L '78
                          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                          FIAT 126p '89
                          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Re: Re

Pesho написа:
                            Без гумата е много грозно. Дръжките са пластмаса отдолу, но не са плътни, а са някакви на дупки (квадратни и правоъгълни), абе грозна картинка...
                            Не е чак толкова грозно така или иначе дръжките са черни и ако човек не се загледа в тях няма да му направи впечетление дори че няма гума, ще постна снимки при първа възможност, а дупките се виждат само като се приближиш до колата.
                            FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
                            FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

damianoff написа:
                              Абе я да дам и аз една идея-може и тъпа да ви се стори,но....аз бих пробвал на ваше място!Без да ги сваляте дръжките,махнете им гумите и ги заместете с "течна стомана".Струва 4-5 лв.Тъй като е като пластелин лесно можете да оформите дръжката,после една фина шкурка и един черен матиращ спрей и .... готово.Пък после ако не ви харесва,пак можете да си ги смените с нови :D
                              А как ще се държи на ниските и високите респ.температури? Иначе идеята е супер.Алексиус ме наплаши с монтажа.
                              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                              X