Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на фар на Пунто МК2?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сваляне на фар на Пунто МК2?

Колеги съвсем неочаквано се сблъсках с много странен проблем! Тръгнах да свалям фара на пунтото на приятелката ми, която си го взе наскоро и не успях. Причината да искам да го сваля е понеже е имало чукване и две от трите уши, които го държът са счупени и исках да ги изградя наново. Махнах трите болта и тръгнах да го изхлузвам напред, но не иска да се промуши и то не за малко, а за много. В Хайнеса го дават само с трите болта, но на картинката бронята я няма! Възможно ли е да трябва да се свали предната броня, за да извадя фара? Звучи ми безумно, но знам ли, не съм очаквал да срещна подобен проблем. Мерси за помоща!
    Fiat Punto 1.7 TD

Безумно е но е така .... сваляш подкалниците или ги разхлабваш колкото за да отвиеш болтовете които са от вътрешната страна след това бронята която има болтове и отдоло ... не са само горните при механизмът за заключване на капака ... измъкваш я напред и след това излизат фаровете .... занимавка си е но не е трудно .... успех !
    Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Значи ще се сваля бронята, поне се успокоих че няма нещо криво по колата и затова не съм могъл да извадя фаровете Мерси колега!
      Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Working...
      X