Здравейте колеги днес като си трагвах от работа си намерих колата с пукнато предно стъкло та въпросът ми е знае ли някои каква е цената на ново,имали стъкла за Брава с тъмна лента отгоре и каква е процедурата с гражданската отговорност прегледа и винетката които са на стъклото благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предно Стъкло Брава
Collapse
X
-
kaci написа:Гражданската отговорност не покрива щети като твоята.Стъкло най добре си купи от "Кобра"(не мога да ти кажа точна цена).Там ще ти презалепят и всички стикери които искаш.
Коментар
-
Преди три месеца сменях точно на моята Брадва предното в Кобра срещу Арената за 174 лв със потъмнена лентата и ново уплътнение и гаранция. ЗА СТИКЕРИТЕ!!!!!Братка внимавай с тях и особено с тъпата винетка,що аз изглупих и просто забравих за тях и по-точно за винетката. Сега видят ли ме ченгета ме спират и все е карам с тях,щото си имам протокол от застрахователя,имам и другата част от винетката.Отиваш в Кобра и де що има стикер им казваш да ти го слагат на новото стъкло. Те си знаят как.
Коментар
-
Преди година сменях и всичко ми излезе 150 лв(с тъмна лента). А за стикерите платих още 5 или 10 за да ми ги преместят. Обаче ме притеснява нещо друго-мисля си че тези от 150лв са без UV-защита ,което през лятото е проблем,на всичкото отгоре ми объркаха цвета,вместо зелено ми сложили червено ,абе мани.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
Аз в интерес наистината исках да си го сменя с оригинално стъкло, защото ми вкараха мухата,че турските при удар се пръскат, а това все пак си е челно стъкло. И се разправях със застрахователя и те казаха,че няма да ми го платят, щото струвало 340 лева. Аз помислих и си казах, а аз откъде да знам в действителност дали пък и оригиналното да е турско. Как да го позная? Те могат да ми сложат всякакви щампи. И така си взех Кобра.
Коментар
-
TabE-Marea написа:Преди година сменях и всичко ми излезе 150 лв(с тъмна лента). А за стикерите платих още 5 или 10 за да ми ги преместят. Обаче ме притеснява нещо друго-мисля си че тези от 150лв са без UV-защита ,което през лятото е проблем,на всичкото отгоре ми объркаха цвета,вместо зелено ми сложили червено ,абе мани.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар