Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предно Стъкло Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предно Стъкло Брава

Здравейте колеги днес като си трагвах от работа си намерих колата с пукнато предно стъкло та въпросът ми е знае ли някои каква е цената на ново,имали стъкла за Брава с тъмна лента отгоре и каква е процедурата с гражданската отговорност прегледа и винетката които са на стъклото благодаря

Best Regards
    Fiat Brava 1.4 SX 12v

Гражданската отговорност не покрива щети като твоята.Стъкло най добре си купи от "Кобра"(не мога да ти кажа точна цена).Там ще ти презалепят и всички стикери които искаш.

Коментар

kaci написа:
      Гражданската отговорност не покрива щети като твоята.Стъкло най добре си купи от "Кобра"(не мога да ти кажа точна цена).Там ще ти презалепят и всички стикери които искаш.
      Колега не си ме разбрал аз имам каско което да покрие стъклото за гражданската и прегледа питам каква е процедурата да си зема нови стикери а и 90% гаранция ще ходя в Кобра защото каското ми е в Армеец а те работят с тях

Best Regards
      Fiat Brava 1.4 SX 12v

Коментар

Ако стикерите не са за смяна(не са изтекли)в "Кобра"ще ти ги отлепят от старото стъкло и ще ги залепят на новото.Дано този път съм те разбрал.

Коментар

В Кобра предното стъкло е около 150 лв, но доколкото разбрах се сменят и уплътненията (30-40 лв.?). Абе мисля, че в 200 лв. ще се вместиш. Информацията ми е от преди около половин година.
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Преди три месеца сменях точно на моята Брадва предното в Кобра срещу Арената за 174 лв със потъмнена лентата и ново уплътнение и гаранция. ЗА СТИКЕРИТЕ!!!!!Братка внимавай с тях и особено с тъпата винетка,що аз изглупих и просто забравих за тях и по-точно за винетката. Сега видят ли ме ченгета ме спират и все е карам с тях,щото си имам протокол от застрахователя,имам и другата част от винетката.Отиваш в Кобра и де що има стикер им казваш да ти го слагат на новото стъкло. Те си знаят как.

Коментар

Преди година сменях и всичко ми излезе 150 лв(с тъмна лента). А за стикерите платих още 5 или 10 за да ми ги преместят. Обаче ме притеснява нещо друго-мисля си че тези от 150лв са без UV-защита ,което през лятото е проблем,на всичкото отгоре ми объркаха цвета,вместо зелено ми сложили червено ,абе мани.
              Alfa Romeo 166 2,4 JTD
              Lancia Y

Коментар

Аз в интерес наистината исках да си го сменя с оригинално стъкло, защото ми вкараха мухата,че турските при удар се пръскат, а това все пак си е челно стъкло. И се разправях със застрахователя и те казаха,че няма да ми го платят, щото струвало 340 лева. Аз помислих и си казах, а аз откъде да знам в действителност дали пък и оригиналното да е турско. Как да го позная? Те могат да ми сложат всякакви щампи. И така си взех Кобра.

Коментар

Значи колеги само за информация ако някои го интересува соларно зелено стъкло със сенник в Кобра е 138лв това е цената към 17.00ч ще ходя да си зема колата и ще видя как е станало благодаря на всички

Best Regards
                  Fiat Brava 1.4 SX 12v

Коментар

TabE-Marea написа:
                    Преди година сменях и всичко ми излезе 150 лв(с тъмна лента). А за стикерите платих още 5 или 10 за да ми ги преместят. Обаче ме притеснява нещо друго-мисля си че тези от 150лв са без UV-защита ,което през лятото е проблем,на всичкото отгоре ми объркаха цвета,вместо зелено ми сложили червено ,абе мани.
                    Всяко стъкло има UV защита, колега! Дори стъклата у дома ти! Говоря за минерално, а не синтетично стъкло!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                    X