Привет, колеги! Моля тези, които се разбират с ЕПЕР и останалите програми, да ми помогнат Искам да взема от Brava - ZFA18200004608662 кормилната рейка и да я монтирам на Marea - ZFA18500000167488.Съвместими ли са (еднакви) и има ли разлики с които ще трябва да се съобразя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взаймозаменяемост: ZFA18200004608662 И ZFA18500000167488
Collapse
X
-
Етикети: –
-
lithrone
Stoynev85 написа:На картинка са еднакви, но има разлика в номерата
Коментар
-
Не знам дали обръщате внимание на буквите GS и GD ? GS е за ляв волан, а GD - за десен волан. Това е една съществена разлика, нали? Колега Stoynev85 - дали няма някаква грешка?На моя ЕПЕР за първия ВИН номер дава рейката, която е третата в списъка на снимката на колегата - GS + 014 (ляв волан с хидравлична помпа), номер 7648758. Като разгледаш детайлите на двете рейки, можеш да видиш, че накрайниците са различни. На Бравата външните са различни - ляв и десен, Марейските дава че са еднакви. Т.е. ако самото тяло на рейката става, трябва да ползваш старите накрайници. Почти съм сигурен, че ще е така, ама няма да го твърдя на 100 %
Коментар
-
lithrone
ogi28b написа:Не знам дали обръщате внимание на буквите GS и GD ? GS е за ляв волан, а GD - за десен волан. Това е една съществена разлика, нали? Колега Stoynev85 - дали няма някаква грешка?На моя ЕПЕР за първия ВИН номер дава рейката, която е третата в списъка на снимката на колегата - GS + 014 (ляв волан с хидравлична помпа), номер 7648758. Като разгледаш детайлите на двете рейки, можеш да видиш, че накрайниците са различни. На Бравата външните са различни - ляв и десен, Марейските дава че са еднакви. Т.е. ако самото тяло на рейката става, трябва да ползваш старите накрайници. Почти съм сигурен, че ще е така, ама няма да го твърдя на 100 %Dido_Lyubenov написа:Не гледайте картинките, често показват една за няколко модела, които си приличат, но имата съществени разлики.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар