Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взаймозаменяемост: ZFA18200004608662 И ZFA18500000167488

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взаймозаменяемост: ZFA18200004608662 И ZFA18500000167488

Привет, колеги! Моля тези, които се разбират с ЕПЕР и останалите програми, да ми помогнат Искам да взема от Brava - ZFA18200004608662 кормилната рейка и да я монтирам на Marea - ZFA18500000167488.Съвместими ли са (еднакви) и има ли разлики с които ще трябва да се съобразя?

На картинка са еднакви, но има разлика в номерата

Коментар

Stoynev85 написа:
      На картинка са еднакви, но има разлика в номерата
      Единствената разлика, която се вижда е, че при Мареа-та(втората снимка) е добавен елемент под номер 9, но не виждам за какво, като всичко останало е еднакво....

Коментар

Не знам дали обръщате внимание на буквите GS и GD ? GS е за ляв волан, а GD - за десен волан. Това е една съществена разлика, нали? Колега Stoynev85 - дали няма някаква грешка?На моя ЕПЕР за първия ВИН номер дава рейката, която е третата в списъка на снимката на колегата - GS + 014 (ляв волан с хидравлична помпа), номер 7648758. Като разгледаш детайлите на двете рейки, можеш да видиш, че накрайниците са различни. На Бравата външните са различни - ляв и десен, Марейските дава че са еднакви. Т.е. ако самото тяло на рейката става, трябва да ползваш старите накрайници. Почти съм сигурен, че ще е така, ама няма да го твърдя на 100 %

Коментар

Не гледайте картинките, често показват една за няколко модела, които си приличат, но имата съществени разлики.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

ogi28b написа:
            Не знам дали обръщате внимание на буквите GS и GD ? GS е за ляв волан, а GD - за десен волан. Това е една съществена разлика, нали? Колега Stoynev85 - дали няма някаква грешка?На моя ЕПЕР за първия ВИН номер дава рейката, която е третата в списъка на снимката на колегата - GS + 014 (ляв волан с хидравлична помпа), номер 7648758. Като разгледаш детайлите на двете рейки, можеш да видиш, че накрайниците са различни. На Бравата външните са различни - ляв и десен, Марейските дава че са еднакви. Т.е. ако самото тяло на рейката става, трябва да ползваш старите накрайници. Почти съм сигурен, че ще е така, ама няма да го твърдя на 100 %
            Аз за накрайниците мога да твърдя на 100%, но това не ме притиснява. Ще сменям само рейка.Накрайниците ще ги запазя.Въпроса е - какви са разликите между двете рейки, ако изобщо има такива. Този елемент под номер 9 ме притиснява....По принцип, няма причина да са различни, понеже моторите са еднакви, както годината и какво ли още не.Разлики има в накрайниците носачите биалетите, със сигурност, но рейката.... Ще чакам още мнения.
            Dido_Lyubenov написа:
            Не гледайте картинките, често показват една за няколко модела, които си приличат, но имата съществени разлики.
            Гледах само номер 9, колега. Иначе знам, че ползват една графика на няколко места...

Коментар

Working...
            X