колеги има някакво странно явление колата от скоро ми се струва че няма голям "ряз" или ускорение да го кажем, когато подам газ на която и да е предавка набира равномерно и идва един момент ускорява сякаш турбо се включва или по точно се отпушва нещо в тоя двигател един път на 3000 оборота друг път на 4000 не е точно след 3500 както повечето колеги ще си помислят различно е.На къде ще ме ориантирате колеги.МОЛЯ МНЕНИЯ САМО НА КОМПЕТЕНТНИ КОЛЕГИ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за хгт
Collapse
X
-
nedialk00
-
Здравей колега,1. Вариант - качествена диагностика.2. Вариант - да си сменял горивото скоро, аз преди зареждах само от Еко нормален бензин, ама откакто го смениха на економи и колата умря, вярно, че двигателя стана много по-тих, но и не върви като едно време.Извинявам се, ако не звучи достатъчно компетентно мнението ми, но според мен на тези двигатели с толкова електроника - едва ли някой може да хвърля на боб и да разбере какво не му е наред само по симптомите, които описваш.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
ParagoN написа:Та тя тази кола си е с вариатор. Нормлно е да се ’’отпушва’’/ да има нещо като втори старт след 3000 об./мин. Вариаторът тогава се включва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар