S.W.A.T. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водната помпа консуматив ли е?
Collapse
X
-
Като взех Пандата писах запитване до Фиат - Италия точно по този въпрос, защото и при мен се върти от ангренажа. Отговора беше, че не е необходимо да се подменя с ангренажа. Това потвърдиха и тук в България. Ангренажа се сменя по ред причини, които касаят основно, материалите от които е направен. При по-тежки условия на шофиране, трябва да се смени на 3 години. Пак ли да сменяме помпа??? А и като знам ментетата на пазара, ако има признаци за теч, бих сменил семеринга само.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
roro написа:Аз съм на мнение, че всичко що е оригинално е в пъти по-качествено от алтернативните резервни части. Така че освен ако не е развалено, не виждам защо да се сменя, пък специално водната помпа и аз си мислех да я сменям, даже още си я возя тая дето я купих като сменях ангренажа вече 30 хил км, но добре че не я смених, защото има и варианта пак да се отвори двойна работа, ако не е качествена, даже съм чувал че веднъж смениш ли я - почваш да я сменяш като накладкитеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Danchojn написа:S.W.A.T. написа:Ами това което съм виждал е, че въпреки чистия антифриз като се натегнат протичат след някой друг денFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
donnna написа:roro написа:Аз съм на мнение, че всичко що е оригинално е в пъти по-качествено от алтернативните резервни части. Така че освен ако не е развалено, не виждам защо да се сменя, пък специално водната помпа и аз си мислех да я сменям, даже още си я возя тая дето я купих като сменях ангренажа вече 30 хил км, но добре че не я смених, защото има и варианта пак да се отвори двойна работа, ако не е качествена, даже съм чувал че веднъж смениш ли я - почваш да я сменяш като накладкитеBrava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
dobrujanetza написа:Обясни ми - как се натяга обтягаща ролка?dobrujanetza написа:Всеки сам преценява дали да смени водната помпа и кога. Само после да няма теми от рода на "Клапан срещна бутало, защото ми изхвърли ангренажния ремък.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
donnna написа:Аз като обслужвах Ланчиата майстора ми каза, че се сменя заедно с ангренажа. Имам склонност точно на него да му вярвам - предвид и парите дето ми взеха като ми поръчваха частите - анг. комплект, водна помпа, филтър - маслен + въздушен - общо 180 лева...пък на Пунтьо - смятам ангренажа вече да не го сменям - докато издържи!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Цена на водна помпа
S.W.A.T. написа:Пример за водна помпа консуматив е шевролет лачети 1.4 , водната помпа е на ангрената и тя го обтяга Ако не я смениш с ремъка трябва да си много набожен
Коментар
-
nedialk00
локви под колата има ли ? ако няма няма как да ти намалява от водната помпа, дано да има локви под колата, защото другата причина за намаляване на анфтифриза няма да ти хареса на джоба ти
Коментар
-
nedialk00
издухана гарнитура, спукана глава е може и от радиатора също да тече ама както ти казах ще има локви, поне според твойте думи де щом супер бързо ти намалява антифриза
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар