Прочети поста на колегата Tornado в тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...c&start=15От тук нататък си прави изводите, кое те устройва и кое не. Успех
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взаимно заменяеми части..
Collapse
X
-
ОПА
Привет дидо...искаш да кажеш , че да не купувам тези от браво ли ? ...а да рециклирам биелетките и реактивнаат ..че от това което чета болта на биелетките трабва д ане се върти лесно , а мооите се въртят като пумпали със съвсем малко усилие като ги пипам с ръка"НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
ПАОЛО КУЕЛЬО
Коментар
-
Да, болтоевте на биалетите се въртят трудно когато здрави, а на нови - много трудно. Естествено на ръка, не с инструмент. На разбитите биалети болтовете се въртят много лесно. Всъщност на Мареа явно биалетите са слабото място. Последно взех MEYLE HD, убеждаваха ме че са за " новите шкоди" и няма да станат за ФИАТ, но си паснаха идеално. За сега съм врътнал около 4000 км с тях, и още няма признаци за износването им. Другите "марки" които съм слагал обикновено изкарват по 1000 - 2000 км без да тропат.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
дидо ..в крайна сметка стават ли реактивната и биелетките на браво за да ги сложа на Мареата ????.....в се пак биелетките на са различни , като вид хайде момчета дайде мнение...тези от вас който са правили това ..нека кажат в крайна сметка да купивам ли реактивна и биелетки на Браво за да ги сложа на мареа уикенд?"НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
ПАОЛО КУЕЛЬО
Коментар
-
p_dzatara написа:дидо ..в крайна сметка стават ли реактивната и биелетките на браво за да ги сложа на Мареата ????.....в се пак биелетките на са различни , като вид хайде момчета дайде мнение...тези от вас който са правили това ..нека кажат в крайна сметка да купивам ли реактивна и биелетки на Браво за да ги сложа на мареа уикенд?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар