Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вентилация на купето на Пунто 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

филтър

то4но под жабката е колега мушни главата под жабката и ше видиш една пластмаса може и да го няма болт4етата дърпаш пластмасата и филтъра пада :D

Коментар

Моделите без климатик нямат филтър за купето!

Коментар

Да използвам темата на колегата, да попитам и аз. Поленовия филтър има ли някаква рамка(основа,държач) или се слага директно.Питам защото на мен ми липсва поленовия филтър, а искам да сложа .Колата е пунто МК2 2000г 1.2 60к.с.

Коментар

При мен няма нищо допълнително към филтъра, просто купуваш и монтираш
          punto HGT

Коментар

didich написа:
            Няма ли някаква касетка където да се слага? И дали формата на поленовия филтър е правоъгълна, или от тези с неправилната?

Коментар

popaay написа:
              didich написа:
              Няма ли някаква касетка където да се слага? И дали формата на поленовия филтър е правоъгълна, или от тези с неправилната?
              Няма нищо, никакви рамки, касетки и т.н.Трябва да видиш при теб какъв ще излезе, при мен излезе с неправилната форма, но аз бях в магазина със стария и си купих нов същия, моя излиза с номер 0078 на VASCO , ето тук се виждат при мен как е положението http://axm-auto.com/index2.php?brand...86Другия, който е правоъгълния при сравнение с този скосения, правоъгълния е по малък като габаритни размери.
              punto HGT

Коментар

Филтрите са два вида - единия е правоъгълен, който се слага в касета, а другия е с неправилна форма и се слага директно. Трябва да провериш по Епер какъв е твоя.

Коментар

Предполагам,че и моя ще е с неправилна форма, защото го дават за кола до: 01/2001г, а другия след: 02/2001 и правоъгълния е малко по-малък.Благодаря за отговорите колеги

Коментар

Ето видео ръководство как се сменя поленовия филтър на Punto Мк2(1999-2006), на модела с касета: Цък
                    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Working...
                    X