при мен пък отзад имам кабели но не отиват до касетофона....там имам букса само за предните колони...сигурно и при мен кабелите стигат до някаде посредата като на колегата по горе.......та ходих до Тояга да ми теглят нови или да удължат тези но за 2 ходения имаше по 3-4 коли и трябваше да чакам полувин ден.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за задните колони (Brava)
Collapse
X
-
SSPURSS написа:при мен пък отзад имам кабели но не отиват до касетофона....там имам букса само за предните колони...сигурно и при мен кабелите стигат до някаде посредата като на колегата по горе.......та ходих до Тояга да ми теглят нови или да удължат тези но за 2 ходения имаше по 3-4 коли и трябваше да чакам полувин ден.....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
niko_ymn написа:Uneek написа:Не е толкова трудно да си прекараш нови кабели. На мойто браво нямаше отзад и си ги прекарах.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Vladim написа:SSPURSS написа:при мен пък отзад имам кабели но не отиват до касетофона....там имам букса само за предните колони...сигурно и при мен кабелите стигат до някаде посредата като на колегата по горе.......та ходих до Тояга да ми теглят нови или да удължат тези но за 2 ходения имаше по 3-4 коли и трябваше да чакам полувин ден.....Fiat Brava 1.6 16V '98
Коментар
-
SSPURSS написа:Vladim написа:SSPURSS написа:при мен пък отзад имам кабели но не отиват до касетофона....там имам букса само за предните колони...сигурно и при мен кабелите стигат до някаде посредата като на колегата по горе.......та ходих до Тояга да ми теглят нови или да удължат тези но за 2 ходения имаше по 3-4 коли и трябваше да чакам полувин ден.....FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
SSPURSS написа:....еми щото само те свирят :D . тия във вратите имам в предвид....имам букса само за една двойка колони която стига до плеара.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ако наистина са ти само 4 пера значи да, трябва да опъваш кабели което не е особенно трудно правил съм го два пъти. Дори и тези за усилвателе сам си ги прекарвах. НО ако се си 8 тогава имаш пуснати кабели със сигурност ! И моята мислех че няма кабели, но в последствие намерих каде са се скрили отзад трябва смело да ровиш под тапицериятаFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар