Фиата отнесе лек удар и радиатора е спукан. Изтекоха му водите :D В казанчето няма вода. Искам да преместя колата на собствен ход на 100м. Дали въоще е възможно и има ли рискове да прегрее?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Движение на кола на собствен ход със спукан радиатор
Collapse
X
-
Ако е за 100 м колега по-добре я добутайте.Или пробвай да налееш вода и още докато не е изтекла(ако не тече много разбира се) я закарай.Все пак малкият кръг не може да отвори за 1-2 минути и да тръгне водата към радиатора веднага.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
-
valentino321 написа:Все пак малкият кръг не може да отвори за 1-2 минути и да тръгне водата към радиатора веднага.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
nedialk00
не подлъгвайте колегата, по принцип няма проблем за 100-200-300 метра да я караш понеже като е студена водата не се върти през радиатора, но предполагам че когато си я ударил е била загряла тоест термостата е бил отворен и в момента и в малкия кръг нямаш охлаждаща течност
Коментар
-
nedialk00
е то щом водния е спукан, климатичния е пред водния и едва ли ще е здрав, качи снимки да видим какво е положението
Коментар
-
Интересува ме дали са еднакви предните капаци, броните и калниците на Браво и Брава? За водния радиатор разбрах, че има няколко вида и трябва да го сваля. Моя има пластмасов съд отстрани Калника се е иметнал също и шофьорската врата не се отваря изцялоТова са снимките които имам в момента. Чудя се как ще докажа на застрахователя, че климатичния радиатор и спукан?Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
riewsofia написа:Интересува ме дали са еднакви предните капаци, броните и калниците на Браво и Брава?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар