Движение на кола на собствен ход със спукан радиатор
Фиата отнесе лек удар и радиатора е спукан. Изтекоха му водите :D В казанчето няма вода. Искам да преместя колата на собствен ход на 100м. Дали въоще е възможно и има ли рискове да прегрее?
Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Ако е за 100 м колега по-добре я добутайте.Или пробвай да налееш вода и още докато не е изтекла(ако не тече много разбира се) я закарай.Все пак малкият кръг не може да отвори за 1-2 минути и да тръгне водата към радиатора веднага.
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
не подлъгвайте колегата, по принцип няма проблем за 100-200-300 метра да я караш понеже като е студена водата не се върти през радиатора, но предполагам че когато си я ударил е била загряла тоест термостата е бил отворен и в момента и в малкия кръг нямаш охлаждаща течност
Колега какво толкова те плашат имаш ли стрелка да ти показва Температурата Да беше вече взел едни радятор да го смениш не знам при Италянеца дали ще има
Не е минал огледа на застрахователите. Другата седмица ги чакам. И за съжаление не е само радиатор, а броня, преден капак и може би климатичен радиатор. Перката е отишла при двигателя :D
Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Стрелката за температурата не играе никаква роля,ако няма вода в системата за охлаждане.
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Интересува ме дали са еднакви предните капаци, броните и калниците на Браво и Брава? За водния радиатор разбрах, че има няколко вида и трябва да го сваля. Моя има пластмасов съд отстрани Калника се е иметнал също и шофьорската врата не се отваря изцялоТова са снимките които имам в момента. Чудя се как ще докажа на застрахователя, че климатичния радиатор и спукан?
Прикачени файлове
Интересува ме дали са еднакви предните капаци, броните и калниците на Браво и Брава?
Да, еднакви са.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар