Ако си с ръчна скоростна кутия, маншона на външното каре е d=20 mm, D=68 mm, H=80 mm.За автоматична скоростна кутия за същото каре са два вида: 1M 182 Brava G.98 - 20/68/80 и 1V 182 Brava - 22/78/87.
да и един съвет към колегите - аз до сега си свалях целия носач да сменям маншон на шарнир, но вчера го правих само с изваден шарнир и навит докрай ляв(десен) волан
а как са като качество, преди 2 год смених на накрайниците, но от сайта, а от магазин на лада си взех прозрачни и са супер, обаче след това смениха нешо доставчика и доставят някакви черни, уж пак били силиконови, но за разлика от прозрачните на 3 месеца ги сменям, ама като няма други...
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
а как са като качество, преди 2 год смених на накрайниците, но от сайта, а от магазин на лада си взех прозрачни и са супер, обаче след това смениха нешо доставчика и доставят някакви черни, уж пак били силиконови, но за разлика от прозрачните на 3 месеца ги сменям, ама като няма други...
Моите са прозрачни. Карам от земата с такива маншончета и засега са здрави. Монтирам ги с пръстенче отдолу, за да не се прищипе маншона при отваряне докрай на шарнира.
аз съм слагал на шарнирите някъде февруари месец и беше като нов като го смъкнах, но при поставянето лекичко го бях боднал(имаше дупчица като от игла) но вчера така и така сменях смених и двата пак с такива полиуретанови, виждат ми се доста по надеждни от тези гумените който са за ладите сменяйте и на кормилните накрайници, моя още малко и щеше да се разбие единия ми накрайник
Коментар