Здравейте,някой има ли идея защо педала остава натиснат и много трудно се връща. Проблема е по-осезателен в горещините или на мен така ми се струва. На какво се дължи и какво да направя... Високо бих оценил компетентни мнения и съвети.Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Педала на съединителя на Пунто 2 задържа !?
Collapse
X
-
wazmo написа:На Чинкуечентото създаваше такъв проблем и се оказа от жилото Успех :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Извинявам се но какви жила ви гонят . Педала е с помпа . И на мен ми го прави в топлото става нещо по тегав педала и и скърца. За скърцането ми е ясно външната помпа го прави.А това е на вътрешната и ми се струва че маи си заминават и двете и скоро почвам една по една да ги сменям.И колеги който незнаят мк1 и мк2 имат много различни неща и да не си говорят еи такаФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
Колега от горната помпа е и струва около 60 лв. Смяната е средна трудност, защото се сваля педала на съединителя и монтажа след това може да те затрудни. Желателно е да отидеш в магазина със старата помпа и шуплер, защото са два вида и да се замери вътрешния диаметър при махнато предпазно капаче. Обезвъздушаването след това става от долната помпа. И още нещо: При мен го имаше същия проблем и за работата ми взеха 20 лв. Аз обаче минах по трудния начин. Предния ден от любопитство откачах педала и си играх два часа да го сглобявам като конструкторче. На другия ден в сервиза с удоволствие си платих двадесетте лв.Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
колега няма смисъл да пускаш еднакви (почти) постове в две почти единтични темиотговорил съм ти в другата тема ПС: нека някои мод да ги обедини или да изтрие едната темаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар