Cvetun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за добавяне на кончета на Пунто MK1 ?!
Collapse
X
-
Защо серете на човека темата ? Аман колеги от вас, човека пита за някое съветче за дигане на кончетата на това пунто, много ясно че е по-изгодно да си вземе нещо с повече "кубици" кой не го знае това нещо ?!Ако можете помогнете, ако не, не пречете!Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
kokss написа:Защо серете на човека темата ? Аман колеги от вас, човека пита за някое съветче за дигане на кончетата на това пунто, много ясно че е по-изгодно да си вземе нещо с повече "кубици" кой не го знае това нещо ?!Ако можете помогнете, ако не, не пречете!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
nedialk00
именно.. все едно да си направим старата лада за 200 лева да върви колкото ново ауди.. ами няма как
Коментар
-
ХОРА ПРЕДЕЛНО ЯСНО МИ Е,ЧЕ ОТ 55 КОНЯ НЯМА ДА СТАНЕ 200!!!И аз не целя това!kokss e прав,искам съвети как да посъживя мотора,с по семпъл тунинг,не тарся да слагам турбини и т.н.Като сложих спортен филтър,по-хубаво звучи и по-добре върви (познавам си колата),ето за такива малки неща питам конкретно....FIAT Punto MK1 1.1 55hp
Коментар
-
ем, добре де , каква ти е целта тогава.аз си мислех че искаш 55 коня да ги направиш да дърпат като 100, ама това само с филтърче и аспухче няма как да стане. и не махай катализатора ако не е задръстен, щото ше ти се влоши вървежа и ще стане по шумна.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Cvetun написа:100-200лв макс!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
За 100-200 лв и аз съм съгласен да си направя колата от 80 на 150 коне.Ако откриеш начин как става това да споделиш непременно във форума.Иначе за 100 лв може да си сложиш хубави свещи,да си сипеш веднъж хубав бензин и да я вкараш яко в лютеницата.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Моето от 3 год. е без катализатор и си върви перфектно за 55те си коня. Пък може и по-малко да са вече. Отделно, че леко ми е нагоряло крайното гърне и вади не силен, но приятен ръмжащ звук от 2-3 дупки отдоло. От страни звучи като 100тина коня А когато е студен двигателя боботи като с вал на 270’ :D
Коментар
-
Predatorsi написа:Идеи много...Въпросът е какви пари можеш да отделиш...Без да правиш промени по двигателя вариантите не са много...Права генерация с крайно правопоточно гърне...Хубави свещи и кабели ,спортен филтър ,който вече си си набавил...За генерацията ,първо виж на колко милиметра е твоята ,но ме съмнява да е повече от 50 мм ,да не е и 45 мм...препоръчвам ти не повече от 60 мм...Като е хубаво да се направи и колектор на 60 мм...След това може един ама не от готовите...Дотук минимума е към 2000 лева...Даже може и да не стигнат...Но като цяло това са нещата ,коита АЗ лично бих направил и смятам ,че си струват...Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар