Колеги преди около месец ви питах как да се оправя с иъгнилият калник на снимка 1 много благодаря за съветите и предложенията та вижте накрая резултата от целият труд отне ми цяла събота и неделя и около 15 евро за материали като преобразувател за ръжда,шкурка,тубичка кит парче алуминиево фолио по дебеличко де и монтажно лепило.След като свалих стопа и се развихрих с ъглошлаифа се отвориха едни кратери снимка 2 не е за говорене швейцарското сирене е ништо пред моя калник тои буквално се рони като стар хляб поисчистих около дупките с шлаифа но така и не стигнах до метал штото насякаде се белееше кит но както и да залепих фолиото върху кратерите щото не ми доиде друга идея как да затвора тези дупки с кит няма да стане нито със силикон щото ще идат промишлени количества .След като залепих фолиото върху дупките с монтажното лепило нанесох няколко ръце кит и оставих да се посуши в неделята още отрано го почнах със шкурката след това няколко ръце спрей цяло щастие че намерих един който горе долу пасва с боята оригиналната и резултата е на лице на снимка 3 но да видим колко ли ще издържи като идвам в Бг ще го смена задължително тоя калник щото тая процедура не ми се повтаря пак но засега е каде каде по приятна гледка от преди на 1 вата снимка .Сега остана само да е пастирам горе долу да се слее с оригиналната боя доколкото е вазможно и така не изглежда много професионално но на мен ми харесва щото само като си помисля колко стотин евро съм спестил .Е това е от мен и от старото 20 годишно куче типото което още се даржи добре за годините и километрите на който е .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече поправен изгнилият калник на Типото
Collapse
X
-
Колега защо не взе един нов или втора употреба калник който не изгнил ? Аз лично подарих един такъв на колегата trendi.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар